Laitteen tuki

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Laitteen Support-sovelluksella voit hakea käyttöohjetta, lukea vianmääritysoppaan ja etsiä tietoja ohjelmistopäivityksistä sekä muita tuotteeseen liittyviä tietoja.

Tukisovelluksen käyttö

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Icn sony app support, napauta sitä ja valitse sitten tarvittava tukivaihtoehto.

Tip

Saat parasta mahdollista tukea, kun muodostat Internet-yhteyden käyttäessäsi tukisovellusta.