account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Slow Talk

    Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

    Slow Talk -toiminto hidastaa puhelun toisen osapuolen puhumisnopeutta.

    Slow Talk -toiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

    1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Vedä kohdan Hidas puhe viereinen liukusäädin haluamaasi asentoon.

    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!