Mobiilidatayhteyden jakaminen

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Matkapuhelindatayhteyden voi jakaa muiden laitteiden kanssa useilla tavoilla:

• USB-verkkosidonta – voit jakaa matkapuhelindatayhteyden yhden tietokoneen kanssa USB-kaapelilla.
    • Bluetooth®-verkkosidonta – voit jakaa matkapuhelindatayhteyden jopa viiden tietokoneen kanssa Bluetooth®-yhteydellä.
    • Kannettava ‎Wi-Fi‎ -WLAN-alue – voit jakaa matkapuhelindatayhteyden samanaikaisesti jopa 8 muun laitteen kanssa, WPS-tekniikkaa tukevat laitteet mukaan lukien.

Datayhteyden jakaminen USB-kaapelilla

1. Poista kaikkien laitteeseen tehtyjen USB-kaapeliyhteyksien aktivointi.
    2. Liitä laite tietokoneeseen laitteen mukana tulleella USB-kaapelilla.
    3. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    4. Etsi Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema ja napauta sitä.
    5. Vedä kohdan USB-verkkosidonta vieressä olevaa liukusäädintä oikealle ja napauta pyydettäessä OK. Icn sony stat sys tether usb näkyy tilarivillä, kun yhteys on muodostettu.
    6. Kun haluat lopettaa datayhteyden jakamisen, vedä kohdan USB-verkkosidonta vieressä olevaa liukusäädintä vasemmalle tai irrota USB-kaapeli.

Note

Laitteen datayhteyttä ja SD-korttia ei voi jakaa USB-kaapelin kautta samanaikaisesti.

Mobiilidatayhteyden jakaminen toisen Bluetooth®-laitteen kanssa

1. Varmista, että laitteesi ja Bluetooth®-laitteen välille on muodostettu laitepari ja että mobiilitiedonsiirto on aktivoitu laitteessasi.
    2. Laitteesi: Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
    3. Paikanna ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema ja vedä sitten kohdan Bluetooth-verkkosidonta liukusäädintä oikealle.
    4. Bluetooth®-laite: Määritä laite siten, että se saa verkkoyhteyden Bluetoothin® kautta. Jos laite on tietokone, suorita määritykset viitaten asianmukaisiin ohjeisiin. Jos laite toimii Android™-käyttöjärjestelmällä, napauta asetuskuvaketta laiteparin nimen vierestä kohdasta Asetukset > Bluetooth > Laiteparit ja merkitse Internet-yhteys-valintaruutu.
    5. Laitteesi: Odota, että tilariville tulee Icn sony stat sys tether bluetooth. Tämän jälkeen asennus on valmis.
    6. Voit lopettaa mobiilidatayhteyden jakamisen vetämällä kohdan Bluetooth-verkkosidonta vieressä olevaa liukusäädintä vasemmalle.

Note

Bluetooth-verkkosidonta-toiminto poistetaan käytöstä aina, kun sammutat laitteen tai poistat Bluetooth®-toiminnon käytöstä.

Tip

Lisätietoja parinmuodostuksesta ja mobiilitietoliikenteen käytöstä on kohdassa Laiteparin muodostaminen toisen Bluetooth®-laitteen kanssa ja kohdassa VPN (Virtual Private Network) -verkon lisääminen.

Laitteen käyttäminen mobiilitukiasemana

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema.
    3. Napauta Siirrettävän WLAN-alueen asetukset > Määritä Wi-Fi-alue.
    4. Anna Verkon nimi (SSID).
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää. Anna salasana tarvittaessa.
    6. Napauta Tallenna.
    7. Napauta Icn sony key and back ja vedä sitten kohdan Siirrett. Wi-Fi-tukiasema liukusäädintä oikealle.
    8. Vahvista asetukset pyydettäessä napauttamalla OK. Icn sony stat sys tether wifi in manual näkyy tilarivillä, kun kannettava ‎Wi-Fi‎ -alue on käytössä.
    9. Voit lopettaa datayhteyden jakamisen ‎Wi-Fi‎ -yhteydellä vetämällä kohdan Siirrett. Wi-Fi-tukiasema vieressä olevaa liukusäädintä vasemmalle.

Matkapuhelindatayhteyden käytön salliminen WPS-laitteelle

1. Varmista, että laitteesi toimii kannettavana ‎Wi-Fi‎ -WLAN-alueena.
    2. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema > Siirrettävän WLAN-alueen asetukset.
    4. Varmista, että Havaittavissa-valintaruutu on merkitty.
    5. Varmista kohdasta Määritä Wi-Fi-alue, että kannettava WLAN-alue on suojattu salasanalla.
    6. Napauta WPS-painike ja noudata sitten asiaankuuluvia ohjeita. Voit napauttaa vaihtoehtoisesti myös Icn sony key menu > WPS-PIN-määritys ja kirjoittaa sitten WPS-laitteessa näkyvän PIN-koodin.

Mobiilitukiaseman nimeäminen uudelleen ja suojaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Verkkosidonta ja mobiilitukiasema.
    3. Napauta Siirrettävän WLAN-alueen asetukset > Määritä Wi-Fi-alue.
    4. Anna verkon Verkon nimi (SSID).
    5. Valitse suojaustyyppi napauttamalla Suojaus-kenttää.
    6. Anna salasana tarvittaessa.
    7. Napauta Tallenna.