Sähköpostiviestien lähettäminen ja vastaanottaminen

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus
    Sony-laitteiden sähköpostin yleiskuvaus
    1 Kaikkien sähköpostitilien ja viimeisimpien kansioiden luettelon näyttäminen
    2 Sähköpostiviestien hakeminen
    3 Asetusten ja valintojen käyttäminen
    4 Sähköpostiviestin kirjoittaminen
    5 Luettelo sähköpostiviesteistä

Uusien sähköpostiviestien lataaminen

• Kun sähköpostin Saapuneet-kansio on auki, pyyhkäise viestiluetteloa alaspäin.

Note

Varmista ennen uusien sähköpostiviestien lataamista, että toimiva datayhteys on käytössä. Lisätietoja datayhteyksin toiminnan varmistamisesta on kohdassa Internet- ja MMS-asetukset sivulla .

Sähköpostiviestien lukeminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app calendar l ja valitse sitten haluamasi tili. Jos haluat tarkistaa kaikki sähköpostitilit kerralla, napauta Icn sony app calendar l > Yhdistetty Saapuneet.
    4. Selaa ylös- tai alaspäin sähköpostin Saapuneet-kansiossa ja napauta sähköpostia, jonka haluat lukea.

Sähköpostiviestin luominen ja lähettäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet > Sähköposti.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app calendar l ja valitse sitten haluamasi tili.
    3. Napauta Icn sony conv new message ja anna sitten vastaanottajan nimi tai sähköpostiosoite ja valitse vähintään yksi vastaanottaja avattavasta luettelosta.
    4. Kirjoita sähköpostin aihe ja viesti. Napauta sitten Icn sony menu send holo light

Vastaaminen sähköpostiviestiin

1. Etsi sähköpostin Saapuneet-kansiosta viesti, johon haluat vastata, ja napauta Vastaa tai Vastaa kaikille.
    2. Kirjoita vastaus ja napauta Icn sony menu send holo light.

Sähköpostiviestin lähettäminen edelleen

1. Etsi edelleen lähetettävä viesti sähköpostin Saapuneet-kansiosta, napauta sitä ja napauta sitten Välitä.
    2. Kirjoita vastaanottajan nimi tai sähköpostiosoite ja valitse vähintään yksi vastaanottaja avattavasta luettelosta.
    3. Kirjoita viestin teksti ja napauta Icn sony menu send holo light.

Sähköpostiviestin liitteen lukeminen

1. Paikanna sähköpostiviesti, joka sisältää liitteen, jonka haluat lukea, ja napauta sitä. Liitteitä sisältävät sähköpostiviestit on merkitty tunnisteella Icn sony email attachment.
    2. Kun sähköpostiviesti on auennut, napauta Lataa. Liitteen lataus käynnistyy.
    3. Kun liite on ladattu, napauta Näytä.

Lähettäjän sähköpostiosoitteen tallentaminen yhteystietoihin

1. Etsi sähköpostin Saapuneet-kansiosta haluamasi viesti ja napauta sitä.
    2. Napauta lähettäjän nimeä ja napauta sitten Lisää yhteystietoon > OK.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa tarvittaessa yhteystiedon tietoja ja napauta Tallenna.