Näytönsuoja

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Note

Ennen kuin käytät laitetta, irrota läpinäkyvä suojakalvo vetämällä sitä kielekkeestä.

Laite kannattaa suojata Sony-merkkisellä näytönsuojalla, joka on tarkoitettu Xperia™-mallillesi. Kolmannen osapuolen näytönsuojien käyttö voi estää laitetta toimimasta oikein, sillä ne saattavat peittää anturit, linssit, kaiuttimet tai mikrofonit. Ne voivat myös mitätöidä takuun.