Näyttölukko

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus
    Näyttö voidaan lukita usealla eri tavalla. Kunkin lukkotyypin suojaustaso on eritelty alla heikoimmasta vahvimpaan:
    • Pyyhkäisy – ei suojausta, mutta aloitusnäyttöön pääsee nopeasti
    • Kuvio – voit avata laitteen lukituksen piirtämällä yksinkertaisen kuvion sormellasi
    • PIN-koodi – voit avata laitteen lukituksen kirjoittamalla PIN-numerokoodin, jossa on vähintään neljä numeroa
    • Salasana – voit avata laitteen lukituksen kirjoittamalla aakkosnumeerisen salasanan

Note

On erittäin tärkeää, että muistat näytön lukituksen avaamiskuvion, PIN-koodin tai salasanan. Jos unohdat nämä tiedot, tärkeiden tietojen (kuten yhteystietojen ja viestien) palauttaminen voi olla mahdotonta.

Näytön lukituskuvion luominen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony and app tray tablet .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus > Kuvio.
    3. Noudata laitteen ohjeita.

Note

Jos näytön lukituksen avaamiskuvio hylätään viisi kertaa peräkkäin, sinun täytyy odottaa 30 sekuntia, ennen kuin voit yrittää uudelleen.

Näyttölukitustyypin muuttaminen

1. Avaa aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet .
    2. Etsi Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus ja napauta sitä.
    3. Valitse jokin toinen näyttölukitustyyppi laitteen ohjeiden mukaan.

Näytön lukituskuvion muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet .
    2. Etsi Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus ja napauta sitä.
    3. Piirrä näytön lukituksen avaamiskuvio.
    4. Napauta Kuvio ja noudata laitteen ohjeita.

Näytön lukituksen PIN-koodin luominen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus > PIN.
    3. Kirjoita numeerinen PIN-koodi ja napauta sitten Jatka.
    4. Anna PIN-koodisi uudelleen ja vahvista se ja napauta sitten OK.
    5. Noudata laitteen ohjeita.

Näytön lukituksen salasanan luominen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus > Salasana.
    3. Kirjoita salasana ja napauta sitten Jatka.
    4. Anna salasanasi uudelleen ja vahvista se ja napauta sitten OK.
    5. Noudata laitteen ohjeita.

Pyyhkäisyavaamisen aktivointi

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Asetukset > Suojaus > Ruudun lukitus ja napauta sitä.
    3. Piirrä näyttölukituksen avauskuvio tai kirjoita PIN-koodi tai salasana, jos jokin näistä näyttölukituksista on käytössä.
    4. Napauta Sipaisu.

Unohdetun näyttölukon nollaaminen

Jos unohdat näyttölukon PIN-koodin, salasanan tai kuvion, voit ehkä nollata sen Protection by my Xperia -palvelun avulla. Et menetä mitään laitteesi sisältöä, kun nollaat näyttölukon Protection by my Xperia -palvelun avulla.

Jos haluat aktivoida Protection by my Xperia -palvelun, lue Kadonneen laitteen etsiminen .

Näyttölukon nollaaminen Protection by my Xperia -palvelussa

1. Varmista, että tiedät sen Google™-tilin käyttäjänimen ja salasanan, jolla olet ottanut Protection by my Xperia -palvelun käyttöön laitteessasi.
    2. Siirry osoitteeseen myxperia.sonymobile.com millä tahansa Internetiin yhteydessä olevalla laitteella.
    3. Kirjaudu sisään samalla Google™-tilillä, jonka olet määrittänyt laitteeseesi.
    4. Napsauta oman laitteesi kuvaa kohdassa Omat laitteet.
    5. Vaihda näyttölukon PIN-koodi valitsemalla Lukitus tai Vaihda PIN2-koodi.
    6. Noudata Protection by Protection by my Xperia -palvelun antamia ohjeita.

Note

Laitteesi saatetaan lukita, kun nollaat näyttölukon, mutta tämä riippuu suojausasetuksistasi. Sinun täytyy tämän jälkeen antaa Google™-tilisi käyttäjänimi ja salasana, kun haluat käyttää laitettasi.