Diagnostiikkatestien suorittaminen laitteessa

Xperia™ Diagnostics -sovellus voi testata tiettyä toimintoa tai tehdä kattavan diagnostiikkatestin ja tarkistaa, toimiiko Xperia™-laite oikein.

Xperia™ Diagnostics voi:
    • arvioida Xperia™-laitteen mahdolliset laitteisto- tai ohjelmisto-ongelmat
    • analysoida, miten hyvin sovellukset toimivat laitteessa
    • kirjata edellisten 10 päivän aikana katkenneiden puhelujen määrän
    • tunnistaa asennetut ohjelmistot ja antaa hyödyllisiä tietoja laitteestasi.

Note

Xperia™ Diagnostics -sovellus on asennettu valmiiksi useimpiin Sonyn Android™-laitteisiin. Jos Diagnostics-vaihtoehto ei ole käytettävissä kohdasta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta, voit ladata kevytversion Google Play™ -kaupasta.

Tietyn diagnostiikkatestin suorittaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta > Vianmääritys > Testi.
    3. Valitse testi luettelosta.
    4. Toimi ohjeiden mukaan ja napauta Kyllä tai Ei sen mukaan, toimiiko toiminto.

Kaikkien diagnostiikkatestien suorittaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta > Vianmääritys > Testi > Suorita kaikki.
    3. Toimi ohjeiden mukaan ja napauta Kyllä tai Ei sen mukaan, toimiiko toiminto.

Laitetietojen tarkasteleminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta > Vianmääritys > Faktat.