account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Ääniasetukset

    Vaihtaminen mono- ja stereotilan välillä

    1. Kun radio on auki, paina Icn sony key menu.
    2. Napauta Ota stereoääni käyttöön.
    3. Voit kuunnella radiota taas monoäänitilassa painamalla Icn sony key menu ja napauttamalla Pakota monoääni.

    Radioalueen valinta

    1. Kun radio on auki, paina Icn sony key menu.
    2. Napauta Aseta radioalue.
    3. Valitse vaihtoehto.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    Find
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero