Sähköpostiviestien järjestäminen

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Sähköpostien lajittelu

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Sähköposti ja napauta sitä.
    3. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app calendar l ja valitse lajiteltava tili. Jos haluat lajitella kaikkien tilien viestit, napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Yhdistetty Saapuneet.
    4. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Lajittelu.
    5. Valitse lajitteluasetus.

Sähköpostien hakeminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet > Sähköposti.
    2. Jos käytät useita sähköpostitilejä, napauta Icn sony app calendar l ja valitse sitten haluamasi sähköpostitili. Jos haluat kohdistaa haun kaikkiin sähköpostitileihin kerralla, napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Yhdistetty Saapuneet.
    3. Napauta Icn sony menu search.
    4. Kirjoita hakuteksti ja napauta näppäimistöltä Icn sony menu search.
    5. Hakutulokset tulevat näkyviin päivämäärän mukaan lajiteltuun luetteloon. Napauta sähköpostiviestiä, jonka haluat avata.

Yhden sähköpostitilin kaikkien kansioiden näyttäminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet ja etsi ja napauta sitten Sähköposti.
    2. Vedä näytön vasenta reunaa oikealle ja valitse tili, jonka haluat tarkistaa.
    3. Valitse tarkistettavan tilin kohdalta Näytä kaikki kansiot.

Sähköpostiviestin poistaminen

• Selaa pyyhkäisemällä oikealle Saapuneet-kansiossa viestiä, jonka haluat poistaa.

Sähköpostiviestin siirtäminen toiseen kansioon

1. Selaa pyyhkäisemällä vasemmalle Saapuneet-kansiossa viestiä, jonka haluat siirtää.
    2. Napauta Siirrä ja valitse sitten kansio.