Laitteen näytön peilaaminen langattomasti

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Näytön peilaustoiminnolla voit jakaa toisen Xperia™-laitteen näytön laitteesi näytössä kytkemättä niitä johdoilla. Voit myös näyttää laitteesi sisältöä näytössä tai Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ -toimintoa tukevassa televisiossa.

Toisen Xperia™-laitteen näytön peilaus omassa laitteessasi

1. Laitteesi: Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Näytön peilaus.
    3. Napauta Aloita kohdassa Vastaanota.
    4. Toinen laite: Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony and app tray tablet.
    5. Paikanna ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Näytön peilaus > Aloita.
    6. Napauta OK ja valitse laite.
    7. Laitteesi: Salli yhteys laitteeseesi napauttamalla Hyväksy.

Laitteen näytön peilaus televisioon

1. TV: Ota näytönpeilaustoiminto käyttöön television käyttöoppaan ohjeiden mukaan.
    2. Laite: Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet.
    3. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Näytön peilaus.
    4. Napauta Aloita.
    5. Napauta OK ja valitse laite.

Note

Television on tuettava Wi-Fi CERTIFIED Miracast-tekniikkaan perustuvaa näytön peilausta, jotta peilaus toimii. Jos televisiosi ei tue näytön peilausta, sinun on ehkä hankittava langaton näyttösovitin erikseen. Kun näytön peilaus on käytössä, älä peitä laitteen ‎Wi-Fi‎ -antennialuetta.

Näytön peilaamisen lopettaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Laiteyhteys > Näytön peilaus.
    3. Napauta Katkaise ja napauta sitten OK.