Viestintäasetukset

Viestien ilmoitusasetusten muuttaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet > Icn sony app messaging.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Voit määrittää ilmoitusäänen napauttamalla Ilmoitusääni ja valitsemalla sitten haluamasi asetuksen tai napauttamalla Icn sony browser add ja valitsemalla laitteeseen tallennetun musiikkitiedoston.
    4. Vahvista asetus napauttamalla Valmis.
    5. Muita ilmoitusasetuksia voit muokata niiden liukusäätimillä.

Lähtevien viestien toimitusraporttitoiminnon ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony and app tray tablet, etsi Icn sony app messaging ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Vedä kohdan Toimituskuittaus viereistä liukusäädintä oikealle tai vasemmalle.

Note

Kun toimitusraporttitoiminto on otettu käyttöön, onnistuneesti toimitettujen viestien vieressä näkyy valintamerkki.