Puhelujen soittaminen

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Voit soittaa valitsemalla puhelinnumeron manuaalisesti napauttamalla yhteystietoluetteloon tallennettua numeroa tai napauttamalla puhelinnumeroa puhelulokista. Voit myös etsiä numeroita yhteystietoluettelosta ja puhelulokeista nopeasti smart dial -toiminnolla. Kirjoita osa yhteystiedon numerosta tai nimestä ja valitse sitten ehdotuksista. Voit soittaa videopuhelun laitteessa olevalla, pikaviesteihin ja videokeskusteluihin tarkoitetulla Hangouts™-sovelluksella. Lisätietoja on kohdassa Pikaviestintä ja videokeskustelut.

Puhelujen soittaminen Sony-laitteissa

1Lisävalintojen näyttäminen
    2Numeron poistaminen
    3Valintapaneeli
    4Soittopainike

Valintapaneelin avaaminen

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä.
    3. Jos valintapaneeli ei tule näkyviin, napauta Icn sony call dialpad pressed.

Puhelinnumeron valinta

1. Avaa valintapaneeli.
    2. Anna puhelinnumero ja napauta Icn sony call slider answer.

Tip

Voit poistaa vahingossa annetun numeron napauttamalla Icn sony delete phone number blk.

Puhelun soittaminen smart dial -toiminnon avulla

1. Avaa valintapaneeli.
    2. Kirjoita sitä yhteystietoa vastaavat kirjaimet tai numerot, jolle haluat soittaa. Kun kirjoitat kirjaimia tai numeroita, näyttöön tulee luettelo mahdollisista valinnoista.
    3. Napauta yhteystietoa, jolle haluat soittaa.

Ulkomaanpuhelun soittaminen

1. Avaa valintapaneeli.
    2. Kosketa 0-näppäintä ja pidä sitä alhaalla, kunnes ”+”-merkki tulee näkyviin.
    3. Kirjoita maatunnus, suuntanumero (ilman ensimmäistä nollaa) ja puhelinnumero ja napauta sitten Icn sony call slider answer.

Suoravalintanumeron lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, kosketa tyhjää kohtaa (pitkä painallus), kunnes laite värisee ja mukautusvalikko tulee näkyviin.
    2. Napauta mukautusvalikossa Lisäohjelmat > Pikakomennot.
    3. Selaa sovellusluetteloa ja valitse Suoravalinta.
    4. Valitse yhteystieto ja numero, jota haluat käyttää suoravalintanumerona.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen

Voit valita, näytetäänkö vai piilotetaanko puhelinnumerosi vastaanottajien laitteissa soiton yhteydessä.

Puhelinnumeron näyttäminen tai piilottaminen

1. Napauta Aloitusnäyttö-näytössä Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu > Lisäasetukset > Soittajan tunnus.