Internet- ja MMS-asetukset

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Multimediaviestien lähettäminen ja Internetin käyttäminen ilman ‎Wi-Fi‎ -verkkoa edellyttää toimivaa matkapuhelindatayhteyttä ja asianmukaisia Internet- ja MMS (Multimedia Messaging Service) -asetuksia. Alla on joitakin vihjeitä:

• Useimpien matkapuhelinverkkojen ja -operaattorien Internet- ja MMS-asetukset on asennettu valmiiksi laitteeseen. Tällöin Internetin käytön ja multimediaviestien lähettämisen voi aloittaa heti.
    • Nämä asetukset voi ladata ‎Wi-Fi‎ -yhteydellä.
    • Voit lisätä, muokata ja poistaa Internet- ja MMS-asetuksia manuaalisesti laitteessa milloin tahansa. Jos muutat tai poistat Internet- tai MMS-asetuksen vahingossa, lataa Internet- ja MMS-asetukset uudelleen.
    • Jos et voi käyttää Internetiä mobiiliverkolla tai jos multimediaviestinvälitys ei toimi vaikka Internet- ja MMS-asetukset on ladattu laitteeseen, viittaa verkon katealueen, mobiilidatayhteyden ja MMS:n ongelmien vianmääritysvinkkeihin.
    • Jos akunsäästötila on käytössä virran säästämiseksi, kaikki mobiilitiedonsiirto keskeytyy näytön ollessa sammuksissa. Jos tämä aiheuttaa yhteysongelmia, kokeile estää joidenkin sovellusten ja palveluiden keskeyttäminen tai poista akunsäästötila tilapäisesti käytöstä.
    • Jos samalla laitteella on useita käyttäjiä, vain omistaja eli ensisijainen käyttäjä voi ladata Internet- ja viestintäasetukset asetusvalikosta. Ladatut asetukset koskevat kuitenkin kaikkia käyttäjiä.

Internet- ja MMS-asetusten lataaminen

1. Napauta kohdasta Aloitusnäyttö vaihtoehtoa Icn sony and app tray tablet.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Lisää > Internet-asetukset.
    3. Napauta Hyväksy. Kun asetukset on ladattu, tilarivillä on Icn sony internet settings downloaded ja mobiilitiedonsiirto otetaan käyttöön automaattisesti.

Note

Jos asetuksia ei voida ladata laitteeseesi, tarkista mobiiliverkon signaalin voimakkuus. Siirry avoimeen paikkaan, jossa ei ole esteitä, tai ikkunan lähelle ja yritä uudelleen.

Internet- ja MMS-asetusten lisääminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Napauta Tukiasemien nimet > Icn sony menu add.
    4. Napauta Nimi, anna haluamasi nimi ja napauta sitten OK.
    5. Napauta Yhteysosoite, anna käyttöpisteen nimi ja napauta sitten OK.
    6. Anna kaikki muut vaaditut tiedot. Jos et tiedä, mitkä tiedot ovat pakollisia, kysy lisätietoja verkko-operaattoriltasi.
    7. Kun olet valmis, napauta Icn sony key menu > TALLENNA.

Ladattujen Internet- ja MMS-asetusten tarkistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää > Matkapuhelinverkot.
    3. Napauta Tukiasemien nimet.
    4. Näet lisätietoja napauttamalla jotain käytettävissä olevaa kohdetta.