Laitteen tunnistenumeron etsiminen

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Laitteellasi on ainutkertainen tunnistenumero. Laitteessasi tämä numero tunnetaan nimellä IMEI (International Mobile Equipment Identity). Pidä tämä numero tallessa. Sitä saatetaan tarvita esimerkiksi Xperia™ Care -tukipalvelun käyttöön ja laitteen rekisteröintiin. Lisäksi jos laitteesi varastetaan, jotkin verkkopalveluntarjoajat voivat tämän numeron avulla estää laitetta käyttämästä verkkoa maassasi.

Lokeroon merkityn IMEI-numeron tarkistaminen

Sony-laitteiden IMEI-numero
    1. Irrota SIM-nanokorttipaikan kansi.
    2. Työnnä suoristetun paperiliittimen kärki (tai vastaava teräväkärkinen esine) lokeron reikään ja vedä kelkka sitten ulos, jotta voit tarkistaa IMEI-numerosi.

IMEI-numeron tarkasteleminen laiteasetuksista käsin

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta > Tila > IMEI-koodin tiedot.

Tip

Voit tuoda IMEI-numeron näkyviin myös avaamalla laitteen puhelinsoitto-ohjelman ja kirjoittamalla *#06#.