Aloitusnäyttö

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Aloitusnäyttö on laitteen käyttämisen aloituskohta. Se muistuttaa tietokoneen työpöytää. Aloitusnäytössä voi olla enintään seitsemän ruutua, jotka ulottuvat näytön normaalin leveyden ulkopuolelle. Aloitusnäytön ruutujen määrä näkyy pisteinä aloitusnäytön alaosassa. Korostettuna näkyvä pisteen on tämänhetkinen sijaintisi.

Paneelien laajennus Sony-laitteiden aloitusnäytöstä

Kotinäyttöön siirtyminen

• Paina Icn sony key and home.

Aloitusnäytön selaaminen

Aloitusnäyttö Sony-laitteissa

Aloitusnäytön ruudut

Voit lisätä aloitusnäyttöön uusia ruutuja (enintään seitsemän) sekä poistaa ruutuja. Voit myös määrittää ruudun, jota on tarkoitus käyttää aloitusnäytön pääruutuna.

Paneelit Sony-laitteiden aloitusnäytöstä

Ruudun asettaminen aloitusnäytön ruuduksi

1. Napauta aloitusnäyttöä pitkään, kunnes laite värisee.
    2. Siirry sipaisemalla oikealle tai vasemmalle ruutuun, joka on tarkoitus määrittää aloitusnäytön pääruuduksi, ja napauta sitten Icn sony key and home.

Ruudun lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa näytön Aloitusnäyttö tyhjää kohtaa ja pidä sitä kosketettuna, kunnes laite tärisee.
    2. Voit selata ruutuja pyyhkäisemällä äärivasemmalle tai -oikealle ja napauttamalla Icn sony and homescreen add pane.

Sivun poistaminen aloitusnäytöstä

1. Kosketa ja pidä painettuna jotakin aloitusnäytön aluetta, kunnes laite värisee.
    2. Selaa poistettavaan sivuun pyyhkäisemällä vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten Icn sony and homescreen delete pane sivun oikeassa yläkulmassa.

Aloitusnäytön asetukset

Asetukset-pikakomennolla voit muokata joitain aloitusnäytön perusasetuksia. Voit esimerkiksi muokata aloitusnäytön kuvakkeiden väriä.

Aloitusnäytön määrittäminen kääntymään automaattisesti

1. Napauta pitkään aloitusnäytön tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee, ja napauta sitten Asetukset.
    2. Vedä kohdan Automaattinen kääntyminen viereinen liukusäädin On-asentoon.

Aloitusnäytön kuvakkeiden koon muokkaaminen

1. Napauta aloitusnäytön tyhjää kohtaa, kunnes laite värisee, ja napauta sitten Asetukset.
    2. Napauta Kuvakekoko ja valitse asetus.