Valokuvien ja videoiden piilottaminen

Voit piilottaa kaikki valokuvat ja videot Albumi-sovelluksen aloitusnäytöstä. Kun valokuvat ja videot on piilotettu Albumi-sovelluksen aloitusnäytöstä, niitä voidaan tarkastella vain Piilotetut-kansiosta.

Valokuvan tai videon piilottaminen

1. Etsi albumissa valokuva tai video, jonka haluat piilottaa, ja napauta sitä.
    2. Tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony key menu.
    3. Napauta Piilota > OK.

Piilotettujen valokuvien ja videoiden tarkasteleminen

1. Vedä Albumi-sovelluksessa sen aloitusnäytön vasenta reunaa oikealle ja napauta sitten Piilotetut.
    2. Näytä valokuva tai video napauttamalla sitä.
    3. Sipaise vasemmalle, kun haluat nähdä seuraavan valokuvan tai videon. Sipaise oikealle, kun haluat nähdä edellisen valokuvan tai videon.

Valokuvan tai videon piilotuksen peruuttaminen

1. Vedä Albumi-sovelluksessa sen aloitusnäytön vasenta reunaa oikealle ja napauta sitten Piilotetut.
    2. Napauta sitä valokuvaa tai videota, jonka piilotuksen haluat peruuttaa.
    3. Tuo työkalurivit näkyviin napauttamalla näyttöä ja napauta Icn sony key menu.
    4. Napauta Älä piilota.