account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Gmail™

    Jos sinulla on Google™-tili, voit lukea ja kirjoittaa sähköpostiviestejä Gmail™-sovelluksella.

    Sony-laitteiden Gmail-sähköpostin yleiskuvaus
    1 Näytä kaikkien Gmail-tilien ja kansioiden luettelo
    2 Etsi sähköpostiviestejä
    3 Luettelo sähköpostiviesteistä
    4 Kirjoita sähköpostiviesti

    Lisätietoja Gmail™-sähköpostista

    • Kun Gmail-sovellus on avattu, vedä näytön vasen reuna oikealle, etsi Ohje ja napauta sitä.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero