Tekstin muokkaaminen

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Voit valita, leikata, kopioida ja liittää tekstiä samalla, kun kirjoitat. Voit käyttää muokkausvaihtoehtoja kaksoisnapauttamalla syöttämääsi tekstiä. Muokkausvaihtoehdot tulevat käyttöön sovelluspalkissa.

Sovelluspalkki

Valitulle tekstille voidaan suorittaa seuraavat toiminnot:

• Leikkaa
    • Kopioi
    • Liitä
    • Jaa
    • Valitse kaikki

Note

Liitä-vaihtoehto on näkyvissä vain, kun olet tallentanut tekstiä leikepöydälle.

Tekstin valitseminen

1. Kirjoita tekstiä ja kaksoisnapsauta tekstiä. Napauttamasi sana korostetaan sen molemmille puolille tulevilla ulokkeilla.
    2. Valitse lisää tekstiä vetämällä ulokkeita vasemmalle tai oikealle.

Tekstin muokkaaminen

1. Kirjoita tekstiä ja kaksoisnapsauta kirjoittamaasi tekstiä avataksesi sovelluspalkin.
    2. Valitse muokattava teksti ja tee sitten haluamasi muutokset sovellusrivin avulla.

Suurennuslasin käyttö

• Kun syötöt tekstiä, napauta ja pidä painettuna tekstikenttää esittääksesi tekstin suurennettuna, ja aseta kursori minne haluat tekstikentällä.