Laitteen käyttäminen auton tieto- ja viihdejärjestelmässä

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Voit liittää laitteen MirrorLink™-sertifioituun auton tieto- ja viihdejärjestelmään USB-kaapelilla esimerkiksi navigointisovelluksen käyttöä tai laitteessa olevan musiikin toistoa varten. Auton tieto- ja viihdejärjestelmä peilaa kaikki laitteen toiminnot, ja voit sen kautta käyttää kaikkia sovelluksia. Kun liitäntä on tehty, voit navigoida sovelluksia auton tieto- ja viihdejärjestelmän ohjaustoiminnoilla.

Note

Joitakin sovelluksia ei ehkä voi käyttää ajettaessa. Lisäksi suojatut tiedot, kuten videot, jotka on suojattu tiukasti DRM (Digital Rights Management) -suojauksella, eivät ole käytettävissä MirrorLink™-yhteyden kautta.

Laitteen liittäminen auton tieto- ja viihdejärjestelmään

• Voit liittää laitteen ja auton tieto- ja viihdejärjestelmän USB-kaapelilla. Laitteen näyttö tulee näkyviin tieto- ja viihdejärjestelmän näyttöön.

Note

MirrorLink™ on ehkä käynnistettävä manuaalisesti, jos laitteen ja tieto- ja viihdejärjestelmän välistä yhteyttä ei saada muodostettua automaattisesti.