Laitteen akun lataaminen

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Laitteessa on kiinteä, ladattava akku. Akun saa vaihtaa vain Sony tai valtuutettu Sony-korjauskeskus. Älä milloinkaan yritä itse avata tai purkaa tätä laitetta. Avaamalla laitteen voit aiheuttaa vaurioita, jotka mitätöivät takuun.

Akku on osittain ladattu, kun laite toimitetaan tehtaalta. Varaustaso voi olla melko alhainen. Tämä määräytyy sen mukaan, kuinka kauan laite on ollut pakkauksessa ennen ostamista. Suosittelemme, että akkua ladataan vähintään 30 minuuttia, ennen kuin laitteeseen kytketään ensimmäisen kerran virta. Laitetta voi edelleen käyttää latauksen aikana. Lisätietoja akun suorituskyvyn parantamisesta on kohdassa Akku ja virranhallinta.

Laitteen lataaminen

Virran lataaminen Sony-laitteisiin

1. Liitä laturi pistorasiaan.
    2. Liitä USB-kaapelin toinen pää laturiin (tai tietokoneen USB-porttiin).
    3. Liitä kaapelin toinen pää laitteen USB-mikroporttiin niin, että USB-symboli osoittaa ylöspäin. Merkkivalo syttyy, kun lataus alkaa.
    4. Kun laite on latautunut kokonaan, irrota kaapeli laitteesta vetämällä sitä suoraan ulospäin. Huolehdi siitä, ettet taita liitäntää.

Note

Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, saattaa kulua muutama minuutti, ennen kuin merkkivalo syttyy ja latauskuvake Icn sony stat sys battery charge anim3 tulee näkyviin.

Akun tilan merkkivalo

Vihreä Akkua ladataan, ja akun varaustaso on yli 90 %
    Punainen Akkua ladataan, ja akun varaustaso on alle 15%
    Oranssi Akkua ladataan, ja akun varaustaso on alle 90 %