Soittaminen viestistä

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Viestin lähettäjälle soittaminen

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony and app tray tablet, etsi Icn sony app messaging ja napauta sitä.
    2. Napauta keskustelua, napauta Icn sony btn detail call message ja napauta sitten Icn sony btn detail call.

Lähettäjän numeron tallentaminen yhteystiedoksi

1. Napauta kohdassa Aloitusnäyttö valintaa Icn sony and app tray tablet, etsi Icn sony app messaging ja napauta sitä.
    2. Napauta puhelinnumeron vieressä olevaa kuvaketta ja napauta sitten Tallenna.
    3. Valitse aiemmin luotu yhteystieto tai napauta Luo uusi yhteystieto.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta Tallenna.