Kokoaminen

Laitteen näytössä on suojamuovi. Irrota tämä kalvo ennen kosketusnäytön käyttöä. Muussa tapauksessa kosketusnäyttö ei ehkä toimi oikein.

Muistikortin ja SIM-nanokortin asettaminen paikoilleen

SIM-kortin asettaminen Sony-laitteisiin

Note

Älä leikkaa SIM-korttia irti, sillä tämä saattaa vahingoittaa laitettasi.

1. Avaa SIM-nanokortin ja muistikorttipaikan kansi.
    2. Vedä SIM-nanokortin lokero ulos kynnellä.
    3. Aseta SIM-kortti pidikkeeseen kunnolla ja oikein päin, kuten kuvassa näytetään.
    4. Aseta muistikortti sille varattuun paikkaan oikein päin, kuten kuvassa näytetään.
    5. Työnnä pidike takaisin paikoilleen varovasti siten, että se lukittuu paikoilleen.

SIM-nanokortin poistaminen

SIM-kortin poistaminen Sony-laitteista
    1. Irrota SIM-nanokorttipaikan kansi.
    2. Vedä SIM-nanokortin pidike ulos kynnellä tai jollakin esineellä.
    3. Irrota SIM-nanokortti.
    4. Aseta SIM-nanokortin pidike takaisin paikalleen.
    5. Kiinnitä kansi takaisin paikalleen.

Muistikortin irrottaminen

1. Sammuta laite ja irrota muistikorttipaikan kansi.
    2. Paina muistikorttia sisäänpäin ja vapauta se sitten nopeasti.
    3. Vedä muistikortti kokonaan ulos ja ota se paikaltaan.
    4. Laita kansi paikoilleen.

Tip

Voit myös poistaa muistikortin sammuttamatta laitetta vaiheen 1 ohjeiden mukaisesti. Tämä tapa edellyttää, että muistikortin asennus poistetaan ensin käytöstä. Napauta Asetukset > Tallennustila. Napauta sitten SD-kortti-kohdan vieressä Icn sony eject3 ja toimi yllä olevien ohjeiden mukaisesti.