Sovellusasetukset

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Jotkut sovellukset pyytävät lupia, kun aloitat niiden käytön. Voit sallia ja kieltää lupia yksitellen kullekin sovellukselle joko Asetukset-valikosta tai Lupa-vahvistusikkunasta. Lupavaatimukset riippuvat sovellusten rakenteesta.

Lupien salliminen ja kieltäminen

Voit valita, sallitko vai kiellätkö lupia, kun valintaikkuna on näkyvissä. Jos olet käyttänyt aikaisemmin toista Android-versiota, useimmille sovelluksille on jo salittu tarpeelliset luvat.

Luvan salliminen

1. Lupa sallitaan napauttamalla Always allow.
    2. Kun vahvistusvalintaikkuna avautuu toisen kerran, voit halutessasi valita Älä kysy enää koskaan.
    3. Valintaikkunassa selitetään myös, miksi sovellus tarvitsee luvat ja mihin se käyttää niitä. Voit sulkea tämän valintaikkunan napauttamalla OK.

Luvan kieltäminen

• Voit kieltää luvan napauttamalla Estä valintaikkunan avauduttua.

Tip

Joitain sovelluksia voi käyttää, vaikka niiden luvat kiellettäisiin.

Tärkeät luvat

Jotkut luvat ovat edellytys sovellusten asianmukaiselle toiminnalle. Tällöin saat siitä ilmoituksen valintaikkunassa.

Sovellusten määrittäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Paikanna ja napauta Asetukset > Sovellukset > Icn sony menu settings.
    3. Valitse määritysvaihtoehto, esimerkiksi Sovellusoikeudet, ja valitse sitten määritettävä sovellus.

Tärkeiden lupien salliminen

1. Lupa sallitaan napauttamalla Jatka > Sovelluksen tiedot > Käyttöoikeudet.
    2. Paikanna tarvitsemasi lupa.
    3. Vedä liukusäädintä oikealle.

Note

Voit myös hallita lupia kohdassa Asetukset > Sovellukset. Napauta sovellusta ja muuta lupia tarpeen mukaan.

Automaattisten päivitysten salliminen ja estäminen

Jos automaattinen päivitys on käytössä, sovellukset päivitetään automaattisesti, jolloin et välttämättä tiedä, kun suuria datamääriä ladataan. Jos haluat välttää suuret datatiedonsiirtomaksut, voit poistaa automaattiset päivitykset käytöstä kokonaan tai sallia ne vain ‎Wi-Fi‎ -yhteyksillä. Sinun täytyy poistaa automaattiset päivitykset käytöstä sekä Play Store™- että What's New -sovelluksessa (jos se on käytössä), jotta sovelluksia ei päivitetä automaattisesti.

Play Storen kaikkien sovellusten automaattisten päivitysten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet > Icn sony app market place.
    2. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Asetukset > Päivitä sovelluksen automaattisesti.
    3. Valitse haluamasi asetus.

What’s New -sovelluksen kaikkien sovellusten automaattisten päivitysten ottaminen käyttöön tai poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet > Icn sony app whats new.
    2. Napauta Icn sony app calendar l ja napauta sitten Asetukset > Päivitä sovelluksen automaattisesti.
    3. Valitse haluamasi asetus.

Sovellusten linkittäminen

Laitteesi voi määrittää oletussovelluksen tietylle Internet-linkille. Tämä tarkoittaa, että jos linkki on määritetty, sinun ei tarvitse valita sovellusta aina kun avaat linkin. Voit vaihtaa oletussovellusta milloin vain.