Sovellusnäyttö

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Sovellusnäyttö, joka avataan aloitusnäytöstä, sisältää laitteen mukana tulleet sovellukset ja käyttäjän lataamat sovellukset.

Sovellusnäyttö Sony-laitteissa

Sovellusten näyttäminen sovellusnäytössä

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony and app tray tablet.
    2. Sipaise vasemmalle tai oikealle sovellusnäytössä.

Sovelluksen avaaminen sovellusnäytöstä

• Etsi sovellus sipaisemalla vasemmalle tai oikealle ja napauta sitten sovellusta.

Sovelluksen hakeminen sovellusnäytöstä

1. Kun sovellusnäyttö on auki, napauta Hae sovelluksia.
    2. Kirjoita haettavan sovelluksen nimi.

Sovellusten järjestäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on avoinna, napauta Icn sony key menu.
    2. Napauta Lajittele sovellukset ja valitse vaihtoehto.

Sovelluksen pikakomennon lisääminen aloitusnäyttöön

1. Kosketa ja pidä alhaalla sovelluskuvaketta sovellusnäytössä, kunnes se valitaan, ja vedä kuvake näytön yläosaan. Aloitusnäyttö aukeaa.
    2. Vedä kuvake haluamaasi aloitusnäytön kohtaan ja vapauta sormi.

Sovelluksen siirtäminen sovellusnäytössä

1. Kun sovellusnäyttö on avoinna, napauta Icn sony key menu.
    2. Varmista, että Oma järjestys on valittuna kohdasta Lajittele sovellukset.
    3. Kosketa sovellusta ja pidä sitä painettuna, kunnes se valitaan, ja vedä se sitten uuteen paikkaan.

Sovelluksen poistaminen sovellusnäytöstä

1. Napauta mitä tahansa kohtaa sovellusnäytössä, kunnes laite värisee. Kaikki sovellukset, jotka on mahdollista poistaa, on varustettu merkinnällä Icn sony home uninstall.
    2. Valitse sovellus, jonka haluat poistaa, ja napauta sitten Poista.