Kello

Voit määrittää yhden tai useamman hälytyksen ja käyttää hälytysäänenä mitä tahansa laitteeseen tallennettua ääntä. Herätys ei kuulu, jos laite on sammutettu.

Näkyvissä oleva herätyksen aikamuoto on sama kuin yleisiin aika-asetuksiin valitsemasi muoto (12-tuntinen tai 24-tuntinen).

Sony-laitteiden hälytystoiminnon yleiskuvaus

1 Siirry hälytysten aloitusnäyttöön
    2 Näytä maailmankello ja säädä asetuksia
    3 Siirry ajanottotoimintoon
    4 Siirry ajastintoimintoon
    5 Näytä asetukset
    6 Avaa kellon päivä- ja aika-asetukset
    7 Ota hälytys käyttöön tai poista se käytöstä
    8 Lisää uusi hälytys

Uuden herätyksen asettaminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony and app tray tablet.
    2. Etsi Kello ja napauta sitä.
    3. Napauta Icn sony calendar alarm add.
    4. Napauta Aika ja valitse haluamasi arvo.
    5. Napauta OK.
    6. Voit halutessasi muokata muita herätysasetuksia.
    7. Napauta Tallenna.

Torkutuksen sammuttaminen

• Napauta Torkuta.

Herätyksen sammuttaminen

• Vedä Icn sony stat notify alarm-kuvaketta oikealle.

Tip

Voit sammuttaa torkutetun herätyksen avaamalla ilmoituspaneelin tilariviä alaspäin vetämällä ja napauttamalla sitten Icn sony stat notify alarm.

Aiemmin määritetyn herätyksen muokkaaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Tee haluamasi muutokset.
    3. Napauta Tallenna.

Herätyksen käyttöön ottaminen ja käytöstä poistaminen

• Avaa herätyskellosovellus ja ota sitten herätyskello käyttöön tai poista se käytöstä liukusäätimellä.

Hälytyksen poistaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten poistettavaa herätystä pitkään.
    2. Napauta Poista hälytys ja napauta sitten Kyllä.

Herätysäänen määrittäminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Napauta Hälytysääni ja valitse haluamasi asetus. Voit myös napauttaa Icn sony browser add ja valita jonkin musiikkitiedoston.
    3. Napauta Valmis ja napauta sitten Tallenna.

Tip

Lisätietoja herätyksen äänenvoimakkuustason säätämisestä on kohdassa Äänenvoimakkuusasetukset .

Herätyksen äänenvoimakkuuden säätäminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäädin kohdassa Hälytyksen äänenvoimakkuus haluamaasi kohtaan.
    3. Napauta Tallenna.

Toistuvan herätyksen asettaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Napauta Toista uudelleen.
    3. Valitse haluamiesi päivien valintaruudut ja napauta sitten OK.
    4. Napauta Tallenna.

Herätyksen värinätoiminnon käyttöönottaminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja napauta sitten muokattavaa herätystä.
    2. Valitse Värinä-valintaruutu.
    3. Napauta Tallenna.

Sivupainikkeiden toiminnan määrittäminen

1. Avaa herätyskellosovellus ja valitse sitten muokattava herätys.
    2. Napauta Sivunäppäimien toiminta ja valitse sitten haluamasi sivupainikkeiden toiminta, kun niitä painetaan herätyksen aikana.
    3. Napauta Tallenna.