Maantieteellisen sijainnin lisääminen valokuviin

Kun otat Tallenna sijainti -toiminnon käyttöön, voit lisätä arvioidun maantieteellisen sijainnin valokuviin niiden ottohetkellä. Maantieteellinen sijainti määräytyy langattomien verkkojen ja/tai GPS-tekniikan perusteella.

Jos kameran näytössä näytetään kuvake Icn sony statusbar gps on, Tallenna sijainti -toiminto on käytössä, mutta maantieteellistä sijaintia ei ole löytynyt. Kun näytössä näytetään kuvake Icn sony camera geotag on, Tallenna sijainti -toiminto on ja maantieteellinen sijainti on saatavilla, joten valokuvaan voidaan lisätä sijainti. Jos kumpikaan näistä symboleista ei ole näkyvissä, Tallenna sijainti -toiminto ei ole käytössä.

Paikkamerkintöjen käyttöön ottaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
    2. Napauta Asetukset > Sijainti.
    3. Napauta asetuksen kytkintä.
    4. Avaa kamera.
    5. Napauta Icn sony menu settings l.
    6. Napauta Lisää > Tallenna sijainti. Vedä liukusäädin oikealle.