Laitteeni jumittuu tai sovellukset sammuvat yhtäkkiä

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus
    • Ladatut sovellukset voivat saada laitteen toimimaan odottamattomalla tavalla tai vaikuttaa sen suorituskykyyn. Käytä vikasietotilan tarkistusta, jos jokin ladattu sovellus aiheuttaa ongelman. Vikasietotilassa laitteen käynnistyksen yhteydessä käynnistetään vain laitteeseen jo ennen sen ostamista valmiiksi asennetut ohjelmistot ja sovellukset. Jos laitteen suorituskyky paranee vikasietotilassa, on todennäköistä, että jokin myöhemmin ladattu sovellus heikentää laitteen suorituskykyä. Voit poistua vikasietotilasta ja käynnistää laitteen uudelleen, jos haluat poistaa niiden sovellusten asennuksen, joiden epäilet aiheuttavan ongelman. Jos ongelma on ilmennyt hiljattain, etkä ole varma, mikä sovellus aiheuttaa sen, voi aloittaa asentamalla viimeksi ladatun sovelluksen asennuksen.

Lisää

Vikasietotilan käyttöönotto

1. Sammuta laite.
      2. Pidä virtapainiketta Icn sony key and power k90 painettuna, kunnes laite värisee.
      3. Kun Sony- ja Xperia™-logot tulevat näkyviin, paina äänenvoimakkuuden hiljennysnäppäintä ja pidä sitä painettuna, kunnes Vikasietotila tulee näkyviin.
      NoteVoit sulkea vikasietotilan käynnistämällä laitteen uudelleen.

Sovelluksen poistaminen sovellusnäytöstä

1. Napauta mitä tahansa kohtaa sovellusnäytössä pitkään, kunnes laite värisee. Kaikki sovellukset, jotka on mahdollista poistaa, on varustettu merkinnällä Icn sony home uninstall.
      2. Valitse sovellus, jonka haluat poistaa, ja napauta sitten POISTA ASENNUS.
      Note Icn sony home uninstall-merkinnällä varustetut sovellukset voi vain poistaa käytöstä, niitä ei voi poistaa kokonaan. Kun poistat sovelluksen käytöstä, kaikki sen tiedot poistetaan. Voit kuitenkin palauttaa sen käyttöön valitsemalla Asetukset > Sovellukset.

• Laitteen päivittäminen varmistaa, että suorituskyky on optimaalinen ja viimeisimmät parannukset ovat käytettävissä. Lue lisätietoja päivittämisestä ja uusimman ohjelmistoversion etsimisestä.

• Palauta oletusasetukset. Tämä on joskus paras ratkaisu, jos laitteesi lakkaa toimimasta oikein. Ota kuitenkin huomioon, että oletusasetusten palauttaminen poistaa laitteen sisäisestä muistista kaiken henkilökohtaisen sisältösi. Muista varmuuskopioida tiedot, jotka haluat säilyttää.

Lisää

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
      2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
      3. Tietokone: Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella. Tietokone tunnistaa laitteen hetken kuluttua.
      4. Valitse päänäytöstä varmuuskopiotoiminto.
      5. Varmuuskopioi laitteen tiedot näytön ohjeiden mukaisesti.

Tehdasasetusten palautus

NoteEnnen kuin aloitat, muista varmuuskopioida laitteesi sisäiseen muistiin tallennetut tärkeät tiedot muistikortille tai muulle ei-sisäiselle muistille. Tehdasasetusten palautus poistaa kaikki tiedot laitteesi sisäisestä muistista, etkä enää voi käyttää salatuilla SD-korteilla olevia tietoja.
      NoteKun laitteen asetuksia palautetaan, laitetta ei pidä käynnistää uudelleen, sillä se saattaa vioittua pysyvästi.
      1. Napauta Aloitusnäyttö-näytöstä  sovellusnäyttökuvaketta Sony-älypuhelimessa.
      2. Paikanna ja napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus.
      3. Napauta Palauta tablet-laitteen asetukset.
      4. Piirrä tarvittaessa näytön lukituksen avauskuvio tai näppäile näytön lukituksen avaussalasana tai -PIN jatkaaksesi.
      5. Vahvista napauttamalla Tyhjennä kaikki.
      NoteLaitteesi ei palaudu aikaisempaan Android™-ohjelmistoversioon, kun suoritat tehdasasetusten palautuksen.
      NoteJos unohdat näytön lukituksen avaussalasanan, PIN-koodin tai avauskuvion, voit käyttää laitteen korjaustoimintoa Xperia™ Companionissa ja poistaa tämän suojauskerroksen. Tämä edellyttää, että annat Google-tilisi kirjautumistiedot. Suorittamalla korjausominaisuuden asennat ohjelmiston laitteeseen uudelleen ja voit menettää henkilökohtaisia tietoja.