Tietokone ei tunnista laitetta, kun se liitetään USB-kaapelilla

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus
    • Jotta tietokone löytäisi laitteen, varmista että laitteen näyttö ei ole lukittu ja että laitteen USB-yhteystilana on tiedostonsiirtotila. Oletusyhteystila on aina pelkkä lataustila. Jotta tietokone tunnistaa laitteesi, valitse tiedostonsiirtotila aina, kun yhdistät laitteen tietokoneeseen.

Lisää

USB-kytkentätilan asettaminen tiedostonsiirroksi

1. Varmista, että laite on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla
      2. Vedä tilariviä alaspäin Aloitusnäyttö-näytössä.
      3. Etsi ja napauta Tätä laitetta USB-ladataan ja valitse sitten Tiedostojen siirtäminen (MTP).

• Varmista, että käytät laitteen mukana toimitettua USB-kaapelia ja että kaapeli on liitetty kunnolla laitteeseen ja tietokoneeseen.

• Varmista, että USB-kaapeli ei ole vaurioitunut. Kokeile toista USB-kaapelia tai tietokoneen toista USB-porttia.

• Uudelleenkäynnistä laite ja tietokone.

• Jos laitteessa on muistikortti, sammuta laite, irrota muistikortti ja aseta muistikortti takaisin paikalleen. Käynnistä tietokone uudelleen. Käynnistä laite ja liitä laite uudelleen tietokoneeseen USB-kaapelilla.

• Laitteen päivittäminen varmistaa, että suorituskyky on optimaalinen ja viimeisimmät parannukset ovat käytettävissä. Lue lisätietoja päivittämisestä ja uusimman ohjelmistoversion etsimisestä.