Laite kuumenee

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus
    • Jos puhut, pelaat, siirrät tietoja tai kuuntelet musiikkia laitteella pitkään, se voi kuumentua. Tämä on normaalia, koska mainituissa tilanteissa laite kuluttaa tavallista enemmän virtaa ja tuottaa näin myös enemmän lämpöä.

• Laitteen päivittäminen varmistaa, että suorituskyky on optimaalinen ja viimeisimmät parannukset ovat käytettävissä. Lue lisätietoja päivittämisestä ja uusimman ohjelmistoversion etsimisestä.

• Jos sinulla on edelleen kysyttävää tai huolenaiheita, voit ottaa yhteyttä meihin.