NFC-tiedostonsiirto ei toimi

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus
    • Varmista, että NFC ja Android Beam™ on ovat käytössä molemmissa laitteissa.

Lisää

NFC-toiminnon käyttöönotto

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää.
      3. Napauta on-off-kytkintä kohdan NFC vieressä.

Android Beam -toiminnon ottaminen käyttöön

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää.
      3. Napauta on-off-kytkintä kohdan NFC vieressä ja napauta sitten Android Beam.
      4. Vedä kohdan Käytössä liukusäädintä oikealle.

• Pitele laitteita vierekkäin siten, että NFC-tunnistusalueet ovat lukuetäisyydellä toisistaan. Kun laitteet muodostavat yhteyden, ne molemmat värisevät, ja tiedostonsiirto alkaa.

Lisää

NFC-tunnistusalue

NFC-tunnistusalueen sijainti riippuu laitteesta. NFC-tunnistusalue sijaitsee yleensä laitteen takana ja on merkitty merkillä Icn sony sys nfc. Lisätietoja on laitteen käyttöoppaassa.

Kohteen jakaminen toisen laitteen kanssa NFC:tä käyttäen

1. Varmista, että sekä lähettävässä että vastaanottavassa laitteessa on täysi NFC-tuki.
      2. Avaa laitteessa jaettava kohde, kuten yhteystieto, valokuva, video, Web-osoite tai musiikkitiedosto.
      3. Pidä laitettasi ja vastaanottavaa laitetta niiden selät vastakkain siten, että laitteiden NFC-tunnistusalueet koskevat toisiaan. Kun yhteys on muodostettu, laitteessasi näkyy pikkukuva.
      4. Aloita siirto napauttamalla pikkukuvaa.
      5. Kun siirto on valmis, ilmoitus tulee näkyviin molempiin laitteisiin.
      NoteVoit lähettää useita tiedostoja kerralla.

• Varmista, että käytät Albumi-sovellusta tai jotakin toista NFC-tiedostonsiirtoa tukevaa sovellusta valokuvien ja videoiden siirtämiseen laitteesta toiseen.

• Varmista, että käytät musiikkisoitinsovellusta tai jotakin toista NFC-tiedostonsiirtoa tukevaa sovellusta musiikin siirtämiseen laitteesta toiseen.

• Varmista, että laite on käytössä ja että näyttö on avattuna ja päällä, kun vastaanotat tiedostoja toisesta laitteesta Android Beam™ -toiminnolla.

• Tarkista, että toisessa laitteessa on täysi NFC-tuki.

• Sammuta ja käynnistä laite uudelleen. Tämä sammuttaa kaikki sovellukset ja vapauttaa muistia. Joskus tämä riittää ongelman korjaamiseen.

• Laitteen päivittäminen varmistaa, että suorituskyky on optimaalinen ja viimeisimmät parannukset ovat käytettävissä. Lue lisätietoja päivittämisestä ja uusimman ohjelmistoversion etsimisestä.