Wi-Fi®-yhteyteni katkeilee

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus
    • Käynnistä laite uudelleen, poista Wi-Fi® käytöstä ja ota Wi-Fi® sitten uudelleen käyttöön.

• Käynnistä reititin uudelleen. Tarkista, että reititin on Wi-Fi®-sertifioitu. Laitteesi on Wi-Fi®-sertifioitu, joten jos reititin ei ole, laitteet eivät pysty muodostamaan yhteyttä.

Lisää

Reitittimen Wi-Fi®-sertifioinnin tarkistaminen

• Katso, onko tuotepakkauksessa tai tuotteen oppaissa Wi-Fi® CERTIFIED -logo tai -lause. Voit myös tehdä hakuja Wi-Fi® CERTIFIED -tuotteiden tietokannasta Wi-Fi® Alliance -verkkosivuilta osoitteesta www.wi-fi.org.

• Tarkista, että olet Wi-Fi®-reitittimen kantama-alueella. Tarkista Wi-Fi®-signaalin voimakkuus tilariviltä Icn sony stat sys wifi signal 4. Jos signaali on heikko tai sitä ei ole lainkaan, siirry lähemmäs Wi-Fi®-WLAN-aluetta eli laitetta, joka muodostaa Wi-Fi®-verkon.

• Varmista, että sekä laitteen että reitittimen ohjelmistoversiot ovat uusimmat mahdolliset.
      • Laite: voit tarkistaa laitteen ohjelmistopäivitykset napsauttamalla tätä.

• Reititin: saat reititinohjelmiston päivitysohjeet reitittimen valmistajalta.

• Irrota kaikki laitteen suojakotelot ja vastaavat ja tarkista, paraneeko Wi-Fi®-signaalin voimakkuus.

• Käytä kiinteää IP-osoitetta.

Voit pyytää lisätietoja IP-osoiteasetuksista Internet-palveluntarjoajalta.

Lisää

IP-osoitteen määrittäminen manuaalisesti

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet .
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi®.
      3. Napauta pitkään sen verkon nimeä, johon haluat muodostaa yhteyden.
      4. Napauta Muokkaa verkkoa.
      5. Etsi Lisäasetukset ja napauta sitä.
      6. Valitse IP-asetukset-kohdassa Staattinen.
      7. Vieritä alaspäin ja anna vaaditut asetukset.
      8. Napauta Tallenna.

• Tarkista, että Wi-Fi®-virransäästökäytäntö on määritetty siten, että Wi-Fi® on aina käytössä.

Lisää

Wi-Fi®-virransäästökäytännön lisääminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Wi-Fi.
      3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset > Pidä Wi-Fi käytössä lepotilassa.
      4. Valitse asetus.

• Vaihda reitittimen Wi-Fi®-verkon suojaustapaa.

Saat verkon suojauksen muokkausohjeet reitittimen käyttöoppaasta tai ottamalla yhteyttä reitittimen valmistajaan.

• Varmista, että mahdollisesti häiritseviä laitteita ei aseteta Wi-Fi®-reitittimen lähelle.

2,4 GHz:n ja 5 GHz:n kaistanleveydellä toimivat langattomat puhelimet, mikroaaltouunit, itkuhälyttimet, langattomat kaiuttimet, näytöt ja videolähettimet saattavat häiritä Wi-Fi®-verkkoa. Jos ongelma ei häviä, yritä muokata reitittimeen käyttöön 5 GHz:n kanava tai 2,4 GHz:n kanava.

Saat kanavan vaihtamisohjeet reitittimen käyttöoppaasta tai ottamalla yhteyttä reitittimen valmistajaan.

• Palauta oletusasetukset. Tämä on joskus paras ratkaisu, jos laitteesi lakkaa toimimasta oikein. Ota kuitenkin huomioon, että oletusasetusten palauttaminen poistaa laitteen sisäisestä muistista kaiken henkilökohtaisen sisältösi. Muista varmuuskopioida tiedot, jotka haluat säilyttää.

Lisää

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
      2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
      3. Tietokone: Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella. Tietokone tunnistaa laitteen hetken kuluttua.
      4. Valitse päänäytöstä varmuuskopiotoiminto.
      5. Varmuuskopioi laitteen tiedot näytön ohjeiden mukaisesti.

Tehdasasetusten palautus

NoteEnnen kuin aloitat, muista varmuuskopioida laitteesi sisäiseen muistiin tallennetut tärkeät tiedot muistikortille tai muulle ei-sisäiselle muistille. Tehdasasetusten palautus poistaa kaikki tiedot laitteesi sisäisestä muistista, etkä enää voi käyttää salatuilla SD-korteilla olevia tietoja.
      NoteKun laitteen asetuksia palautetaan, laitetta ei pidä käynnistää uudelleen, sillä se saattaa vioittua pysyvästi.
      1. Napauta Aloitusnäyttö-näytöstä  sovellusnäyttökuvaketta Sony-älypuhelimessa.
      2. Paikanna ja napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus.
      3. Napauta Palauta tablet-laitteen asetukset.
      4. Piirrä tarvittaessa näytön lukituksen avauskuvio tai näppäile näytön lukituksen avaussalasana tai -PIN jatkaaksesi.
      5. Vahvista napauttamalla Tyhjennä kaikki.
      NoteLaitteesi ei palaudu aikaisempaan Android™-ohjelmistoversioon, kun suoritat tehdasasetusten palautuksen.
      NoteJos unohdat näytön lukituksen avaussalasanan, PIN-koodin tai avauskuvion, voit käyttää laitteen korjaustoimintoa Xperia™ Companionissa ja poistaa tämän suojauskerroksen. Tämä edellyttää, että annat Google-tilisi kirjautumistiedot. Suorittamalla korjausominaisuuden asennat ohjelmiston laitteeseen uudelleen ja voit menettää henkilökohtaisia tietoja.