Akkuni loppuu nopeasti

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus
    • Kun et käytä Internetiä, voit säästää virtaa poistamalla kaikki matkapuhelinverkon datayhteydet käytöstä. Tämä ei estä laitetta lähettämästä tietoja muiden langattomien verkkojen kautta.

Lisää

Tiedonsiirron kytkeminen päälle ja pois

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietojen käyttö.
      3. Vedä kohdan Mobiilitietoliikenne liukusäädintä kytkeäksesi tiedonsiirron päälle tai pois.
      TipKun tiedonsiirto on kytketty pois päältä, laite voi silti muodostaa Wi-Fi®,- NFC-- tai Bluetooth®-yhteyden.

• Sammuta GPS-, Bluetooth®- ja Wi-Fi®-yhteydet, kun et tarvitse niitä.

• Voit pidentää sähköpostin, kalenterin ja yhteystietojen synkronointiväliä.

Lisää

Saapuneet-kansion tarkistustiheyden muuttaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Sähköposti.
      3. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
      4. Valitse tili, jonka saapuneet-kansion tarkastustiheyttä haluat muuttaa.
      5. Napauta Tarkistusväli > Tarkistusväli ja tee valinta.

• Voit seurata virrankulutusta ja selvittää, mitkä sovellukset käyttävät eniten virtaa.

Lisää

Akun kulutuksen seuraaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Voit tarkistaa arvion jäljellä olevasta akkuvirrasta prosenttiosuutena ja aikana etsimällä ja napauttamalla Asetukset > Akku.
      3. Jos haluat luettelon sovelluksista ja ominaisuuksista, jotka ovat kuluttaneet akkuvirtaa edellisen latauksen jälkeen, napauta NÄYTÄ AKUN KÄYTTÖTIEDOT.
      4. Voit tarvittaessa poistaa akkua paljon käyttävien sovellusten tai ominaisuuksien asennuksen tai rajoittaa niiden käyttöä.

Sovellusten virrankulutuksen tarkistaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
      3. Valitse sovellus ja tarkista sen akun kulutus kohdasta Akun käyttö.

• Sulje sovellukset, joita et käytä, ja poistu niistä.

• Pienennä näytön kirkkaustasoa.

Lisää

Näytön kirkkauden säätäminen

1. Napauta aloitusnäytössä Icn sony and app tray tablet .
      2. Etsi Asetukset > Näyttö > Kirkkaustaso ja napauta sitä.
      3. Säädä kirkkautta vetämällä liukusäädintä.

• Sammuta laite tai ota käyttöön Lentokone-tila, jos olet alueella, jossa ei ole verkkoa. Muussa tapauksessa laite etsii käytettävissä olevia verkkoja jatkuvasti, mikä kuluttaa virtaa.

Lisää

Lentokonetilan käyttöönotto

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää.
      3. Vedä kohdan Lentokonetila liukusäädintä oikealle.

• Jos käytät latauksen optimointia, sinun täytyy ehkä ladata laitetta useammin. Latauksen optimointitoiminto parantaa akun käyttöikää ja tehokkuutta pienentämällä akun jännitettä hieman. Voit halutessasi poistaa latauksen optimoinnin käytöstä.

Lisää

Latauksen optimoinnin käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Tietoja tablet-laitteesta > Tila.
      3. Napauta Latauksen optimointi ja vedä sitten liukusäädin vasemmalle.

• Kuuntele musiikkia alkuperäisillä Sony-kuulokkeilla. Kuulokkeet kuluttavat vähemmän akkuvirtaa kuin laitteen kaiuttimet.

• Poista kaikki elävät taustakuvat käytöstä.

• Laitteen päivittäminen varmistaa, että suorituskyky on optimaalinen ja viimeisimmät parannukset ovat käytettävissä. Lue lisätietoja päivittämisestä ja uusimman ohjelmistoversion etsimisestä.

• Palauta oletusasetukset. Tämä on joskus paras ratkaisu, jos laitteesi lakkaa toimimasta oikein. Ota kuitenkin huomioon, että oletusasetusten palauttaminen poistaa laitteen sisäisestä muistista kaiken henkilökohtaisen sisältösi. Muista varmuuskopioida tiedot, jotka haluat säilyttää.

Lisää

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
      2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
      3. Tietokone: Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella. Tietokone tunnistaa laitteen hetken kuluttua.
      4. Valitse päänäytöstä varmuuskopiotoiminto.
      5. Varmuuskopioi laitteen tiedot näytön ohjeiden mukaisesti.

Tehdasasetusten palautus

NoteEnnen kuin aloitat, muista varmuuskopioida laitteesi sisäiseen muistiin tallennetut tärkeät tiedot muistikortille tai muulle ei-sisäiselle muistille. Tehdasasetusten palautus poistaa kaikki tiedot laitteesi sisäisestä muistista, etkä enää voi käyttää salatuilla SD-korteilla olevia tietoja.
      NoteKun laitteen asetuksia palautetaan, laitetta ei pidä käynnistää uudelleen, sillä se saattaa vioittua pysyvästi.
      1. Napauta Aloitusnäyttö-näytöstä  sovellusnäyttökuvaketta Sony-älypuhelimessa.
      2. Paikanna ja napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus.
      3. Napauta Palauta tablet-laitteen asetukset.
      4. Piirrä tarvittaessa näytön lukituksen avauskuvio tai näppäile näytön lukituksen avaussalasana tai -PIN jatkaaksesi.
      5. Vahvista napauttamalla Tyhjennä kaikki.
      NoteLaitteesi ei palaudu aikaisempaan Android™-ohjelmistoversioon, kun suoritat tehdasasetusten palautuksen.
      NoteJos unohdat näytön lukituksen avaussalasanan, PIN-koodin tai avauskuvion, voit käyttää laitteen korjaustoimintoa Xperia™ Companionissa ja poistaa tämän suojauskerroksen. Tämä edellyttää, että annat Google-tilisi kirjautumistiedot. Suorittamalla korjausominaisuuden asennat ohjelmiston laitteeseen uudelleen ja voit menettää henkilökohtaisia tietoja.