Näytön avaaminen ei onnistu

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Jos unohdat näyttölukon PIN-koodin, salasanan tai avauskuvion tai et voi avata näyttöä jostain muusta syystä, voit nollata Xperia™-laitteesi näyttölukon. Lue kunkin nollaustavan seuraukset ja vaatimukset tarkasti ennen jatkamista.

• Nollaa näyttölukko My Xperia -palvelussa.

Tulos: mitään laitteen sisältöä ei poisteta.

Vaatimukset: Tämä nollaustapa edellyttää, että olet ottanut My Xperia -palvelun käyttöön laitteessasi aiemmin. Jos haluat tarkistaa, onko My Xperia -palvelu käytössä laitteessasi, siirry osoitteeseen myxperia.sonymobile.com ja kirjaudu sisään samalla Google™-tilillä, jonka olet määrittänyt laitteeseesi. Tämä tapa edellyttää myös, että laite on yhteydessä Internetiin (Wi-Fi®- tai mobiiliyhteys).

Lisää

Näyttölukon nollaaminen My Xperia -palvelussa

1. Siirry osoitteeseen myxperia.sonymobile.com millä tahansa Internetiin yhteydessä olevalla laitteella, esimerkiksi tietokoneella.
      2. Kirjaudu sisään samalla Google™-tilillä tai Sony Entertainment Network -tilillä, jonka olet määrittänyt Xperia™-laitteeseesi.
      3. Napsauta oman Xperia™-laitteesi kuvaa omien laitteiden kohdassa.
      4. Vaihda näyttölukon PIN-koodi valitsemalla PIN-koodin vaihtamistoiminto tai lukituksen valintatoiminto.
      5. Noudata My Xperia -palvelun antamia ohjeita.

• Nollaa Xperia™-laitteesi näyttölukko Xperia™ Companion -sovelluksen ohjelmistokorjaustoiminnolla.

Tulos: Laitteen ohjelmisto asennetaan uudelleen. Kaikki laitteen sisäiseen muistiin tallennetut henkilökohtaiset tiedot poistetaan. Ulkoisen SD-kortin tietoja ei poisteta.

Vaatimukset: Tämä tapa edellyttää, että sinulla on käytettävissäsi Internetiin yhteydessä oleva tietokone. Tarvitset USB-kaapelin, jolla voit liittää laitteesi tietokoneeseen. Laitteen akun varaustason täytyy olla vähintään 80 %.

Lisää

Ohjelmiston korjaaminen Xperia™ Companionilla

NoteVarmista ennen ohjelmiston korjaamista, että muistat Google™-tunnistetietosi. Sinun täytyy ehkä antaa ne, että voit käynnistää laitteen ohjelmistokorjauksen jäljiltä, mutta tämä riippuu suojausasetuksistasi.
      1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
      2. Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella ja valitse näytössä Ohjelmiston korjaaminen.
      3. Asenna ohjelmisto uudelleen ja suorita korjaus näytön ohjeiden mukaisesti.