Laiteohjelmiston päivittäminen tietokoneella ei onnistu

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus
    • Jotta tietokone löytäisi laitteen, varmista että laitteen näyttö ei ole lukittu ja että laitteen USB-yhteystilana on tiedostonsiirtotila. Oletusyhteystila on aina pelkkä lataustila. Jotta tietokone tunnistaa laitteesi, valitse tiedostonsiirtotila aina, kun yhdistät laitteen tietokoneeseen.

Lisää

USB-kytkentätilan asettaminen tiedostonsiirroksi

1. Varmista, että laite on liitetty tietokoneeseen USB-kaapelilla
      2. Vedä tilariviä alaspäin Aloitusnäyttö-näytössä.
      3. Etsi ja napauta Tätä laitetta USB-ladataan ja valitse sitten Tiedostojen siirtäminen (MTP).

• Kun päivität laiteohjelmiston Xperia™ Companionilla, tietokoneen täytyy olla yhteydessä Internetiin. Käy jossakin verkkosivustossa, esimerkiksi osoitteessa www.sonymobile.com. Tällä tavalla voit tarkistaa, että tietokoneesi on yhteydessä Internetiin. Jos Internet-yhteyttä ei ole, tarkista kaapeli, reititin ja Internet-palveluntarjoajan tiedot.

• Jos tietokoneessa on palomuuri, varmista, että se ei estä asianmukaisten päivityssovellusten suorittamista.

Lisää

Palomuurin tarkistaminen

Tarkista palomuuri ja varmista, että alla lueteltujen sovellusten pääsy Internetiin on sallittu.

Jos käytät PC-konetta:

• Sony Mobile Update Engine.exe

• Xperia Companion.exe

• Xperia Companion.exe.

Jos käytät Mac-konetta:

• Sony Mobile Update Engine.app

• Xperia Companion.app

• Xperia Companion Agent.app

• Jos yrität päivittää laitteen yritysverkossa, käytössä saattaa olla välityspalvelin. Saat lisäohjeita verkon järjestelmänvalvojalta.

• Varmista, että käytät laitteen mukana toimitettua USB-kaapelia ja että kaapeli on liitetty kunnolla laitteeseen ja tietokoneeseen.

• Varmista, että USB-kaapeli ei ole vaurioitunut. Kokeile toista USB-kaapelia tai tietokoneen toista USB-porttia.

• Jos laitteessa on muistikortti, irrota laite tietokoneesta ja poista muistikortti käytöstä laitteessa. Irrota sitten muistikortti laitteesta ja liitä laite uudelleen tietokoneeseen.

Lisää

Muistikortin käytöstä poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Tallennustila.
      3. Etsi ja napauta vaihtoehtoa Icn sony eject3 kohdan SD-kortti vierestä.

• Jos laiteohjelmiston päivittämisessä Xperia™ Companion -sovelluksella ilmenee edelleen ongelmia, ota meihin yhteyttä.