Virran kytkeminen laitteeseen ei onnistu

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus

Jos Xperia™-laitteesi ei vastaa, kun käynnistät sen, kokeile alla annettuja vianmäärityskeinoja järjestyksessä. Tarkista kunkin toimenpiteen jälkeen ennen seuraavan kokeilemista, onko ongelma korjaantunut.

• Odota hetki, että laite ehtii käynnistyä. Paina virtapainiketta, kunnes laite värisee. Laite saattaa väristä vasta, kun olet painanut painiketta 10 sekuntia.

• Varmista, että Xperia™-laitteessasi on tarpeeksi virtaa. Jos akku on tyhjentynyt kokonaan, saattaa kestää jopa 30 minuuttia, ennen kuin laite reagoi lataukseen. Tänä aikana näyttö saattaa pysyä pimeänä näyttämättä latauskuvaketta. Täysin tyhjentyneen akun lataaminen täyteen saattaa kestää jopa neljä tuntia.

• Jos sinulla on ongelmia Xperia™-laitteesi lataamisessa, varmista, että käytät alkuperäistä Sony-laturia ja laitteesi lataamiseen tarkoitettua USB-kaapelia. Yritä ladata laitetta jollakin toisella USB-kaapelilla, jonka liität tietokoneen USB-porttiin. Jos laite latautuu tällä, laturisi ei ehkä toimi oikein.

• Jos laitteessa on muistikortti, poista se ja käynnistä laite uudelleen. Jos muistikortin irrottaminen korjaa ongelman, SD-korttisi saattaa olla viallinen. Tässä tapauksessa sinun täytyy hankkia Xperia™-laitteeseesi uusi SD-kortti.

• Voit pakottaa laitteen käynnistymään uudelleen tai sammumaan, jos laite lakkaa reagoimasta komentoihin tai ei käynnisty uudelleen normaalisti. Pakotettu uudelleenkäynnistys ei poista mitään asetuksia tai omia tietojasi.

Lisää

Laitteen pakottaminen sammumaan

Ill sony 14sn tablet force shutdown gina
      1. Ota nano SIM -kortin pidikkeen kansi pois.
      2. Paina OFF-painiketta kynän kärjellä tai vastaavalla esineellä ja pidä se alhaalla.
      3. Kun laite värähtää nopeasti muutaman kerran, vapauta OFF-painike. Laitteen virta katkeaa automaattisesti.
      NoteÄlä käytä kovin teräviä esineitä, jotka saattavat vioittaa OFF-painiketta.

Laitteen kytkeminen päälle

Ill sony 14sn tablet on

1. Paina virtapainiketta Icn sony key and power k90 jonkin aikaa, kunnes laite värisee.
      2. Odota hetki, kun laite käynnistyy.

• Jos pakotettu uudelleenkäynnistys ei onnistu, kokeile kahden minuutin käynnistystä.

Lisää

Kahden minuutin uudelleenkäynnistyksen pakottaminen

Ill sony 14sn tablet force shutdown gina
      1. Avaa SIM-korttipaikan kansi.
      2. Paina kynän kärjellä tai vastaavalla OFF-painiketta 120 sekuntia jättäen mahdolliset värinät huomiotta ja vapauta sitten OFF-painike.
      3. Lataa laitetta, kunnes näyttöön ilmestyy latauskuvake.
      4. Käynnistä Xperia™-laitteesi.
      NoteÄlä käytä kovin teräviä esineitä, jotka saattavat vioittaa OFF-painiketta.

• Palauta laitteesi oletustilaan suorittamalla ohjelmistokorjaus Xperia™ Companion -sovelluksella. Ota huomioon, että laitteestasi poistetaan kaikki tiedot, kun suoritat ohjelmistokorjauksen. Ulkoiselle SD-kortille tallentamaasi sisältöä, kuten kuvia, videoita ja musiikkia, ei poisteta.

Lisää

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
      2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
      3. Tietokone: Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella. Tietokone tunnistaa laitteen hetken kuluttua.
      4. Valitse päänäytöstä varmuuskopiotoiminto.
      5. Varmuuskopioi laitteen tiedot näytön ohjeiden mukaisesti.

Ohjelmiston korjaaminen Xperia™ Companionilla

NoteVarmista ennen ohjelmiston korjaamista, että muistat Google™-tunnistetietosi. Sinun täytyy ehkä antaa ne, että voit käynnistää laitteen ohjelmistokorjauksen jäljiltä, mutta tämä riippuu suojausasetuksistasi.
      1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
      2. Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella ja valitse näytössä Ohjelmiston korjaaminen.
      3. Asenna ohjelmisto uudelleen ja suorita korjaus näytön ohjeiden mukaisesti.