Yhteyden muodostus Wi-Fi®-WLAN-alueeseen ei onnistu

Arrow left Xperia™ Z3 Tablet Compact – tuen yleiskatsaus
    • Käynnistä laitteesi uudelleen.

• Poista Wi-Fi® käytöstä ja ota se sitten uudelleen käyttöön.

• Tarkista, että olet Wi-Fi®-reitittimen kantama-alueella. Tarkista Wi-Fi®-signaalin voimakkuus Wi-Fi-signaalikuvake tulee näkyviin tilariville. Jos signaali on heikko tai sitä ei ole lainkaan, siirry lähemmäs Wi-Fi®-WLAN-aluetta eli laitetta, joka muodostaa Wi-Fi®-verkon.

• Jotkin Wi-Fi®-verkot edellyttävät kirjautumista Web-sivulle, ennen kuin verkkoa voi käyttää. Avaa laitteen Web-selain ja kirjaudu sisään. Saat lisätietoja Wi-Fi®-verkonvalvojalta.

• Jos olet paikassa, jossa on useita Wi-Fi®-WLAN-alueita, varmista, että olet valinnut oikean.