Sovellus ei toimi

Jos laitteesi sovellus ei toimi, kokeile alla määritettyjä toimenpiteitä annetussa järjestyksessä. Tarkista kunkin toimenpiteen jälkeen ennen seuraavan kokeilemista, onko ongelma korjaantunut.

• Poista kohteen STAMINA-tila aktivointi ja käynnistä laitteesi uudelleen. STAMINA-tila säästää akkuvirtaa poistamalla joitakin laitteesi toimintoja käytöstä. Tämä saattaa vaikuttaa sovelluksen suorituskykyyn. Esimerkiksi virtauttamiseen tai GPS-navigointiin käytettävät sovellukset saatetaan sammuttaa, kun näyttö on sammutettu, ja sähköpostia ja muita synkronointia käyttäviä sovelluksia ei välttämättä päivitetä.

Lisää

STAMINA-tilan poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet .
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Akku.
      3. Napauta STAMINA-tila > Ei koskaan.

• Pakota sovellus sulkeutumaan ja avaa se sitten uudelleen.

Lisää

Sovelluksen pakotettu sulkeminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
      3. Etsi sovellus, jonka haluat sulkea, ja napauta sitä.
      4. Napauta PAKOTA LOPETUS.

• Jos sinulla ei ole uusinta sovellusversiota, päivitä sovellus Google Play™ -sovelluskaupasta. Kaikkia sovelluksia ei voi päivittää Google Play™ -sovelluskaupasta.

• Käynnistä Xperia™-laite uudelleen ja yritä sitten avata sovellus uudelleen.

• Jos sovellus vaatii yhteyttä Internetiin, varmista, että laitteesi on yhteydessä Internetiin (Wi-Fi®- tai mobiiliyhteys). Varmista myös, että lentokonetila ei ole käytössä.

Lisää

Lentokonetilan poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony and app tray tablet .
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Lisää.
      3. Vedä kohdan Lentokonetila liukusäädintä vasemmalle, jos Lentokonetila on käytössä.

• Tyhjennä sovelluksen välimuisti. Tämä poistaa sen muistista kaikki väliaikaiset tiedostot, jotka saattavat olla syynä ongelmaan. Et menetä mitään henkilökohtaisia tietoja, kun tyhjennät välimuistin.

Lisää

Sovellusvälimuistin tyhjentäminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Paikanna ja napauta Asetukset > Sovellukset.
      3. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ VÄLIMUISTI.
      NoteKaikkien sovellusten ja palveluiden sovellusvälimuistia ei ole mahdollista tyhjentää.

• Tyhjennä kaikki tiedot, joita sovellus on tallentanut sen jälkeen, kun otit sen käyttöön. Ota huomioon, että tämä poistaa myös kaikki sovelluksen tallentamat henkilökohtaiset tiedot, kuten kirjautumistiedot ja asetukset.

Lisää

Sovellustietojen tyhjentäminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
      3. Valitse sovellus tai palvelu ja napauta sitten Tallennustila > TYHJENNÄ TIEDOT > OK.
      NoteKun tyhjennät sovellustiedot, valitun sovelluksen tiedot poistetaan laitteesta pysyvästi. Kaikkien sovellusten ja palveluiden tietoja ei ole mahdollista poistaa.

• Palauta sovellus oletustilaan poistamalla kaikki sen päivitykset. Tämä poistaa myös kaikki sovelluksen tallentamat henkilökohtaiset tiedot, kuten kirjautumistiedot ja asetukset. Päivitä sovellus uudelleen Google Play™ -sovelluskaupasta, jos se on mahdollista.

Lisää

Sovelluksen päivitysten poistaminen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony and app tray tablet.
      2. Etsi ja napauta Asetukset > Sovellukset.
      3. Etsi sovellus, joka ei toimi, ja napauta sitä.
      4. Jos Icn sony key menu on käytettävissä, napauta sitä.
      5. Napauta Poista päivitykset.

• Poista sovellus ja asenna se sitten uudelleen. Ota huomioon, että joitain esiasennettuja sovelluksia ei voi poistaa.

Lisää

Sovelluksen poistaminen sovellusnäytöstä

1. Napauta mitä tahansa kohtaa sovellusnäytössä pitkään, kunnes laite värisee. Kaikki sovellukset, jotka on mahdollista poistaa, on varustettu merkinnällä Icn sony home uninstall.
      2. Valitse sovellus, jonka haluat poistaa, ja napauta sitten POISTA ASENNUS.
      Note Icn sony home uninstall-merkinnällä varustetut sovellukset voi vain poistaa käytöstä, niitä ei voi poistaa kokonaan. Kun poistat sovelluksen käytöstä, kaikki sen tiedot poistetaan. Voit kuitenkin palauttaa sen käyttöön valitsemalla Asetukset > Sovellukset.

• Laitteen päivittäminen varmistaa, että suorituskyky on optimaalinen ja viimeisimmät parannukset ovat käytettävissä. Lue lisätietoja päivittämisestä ja uusimman ohjelmistoversion etsimisestä.

• Palauta oletusasetukset. Tämä on joskus paras ratkaisu, jos laitteesi lakkaa toimimasta oikein. Ota kuitenkin huomioon, että oletusasetusten palauttaminen poistaa laitteen sisäisestä muistista kaiken henkilökohtaisen sisältösi. Muista varmuuskopioida tiedot, jotka haluat säilyttää.

Lisää

Tietojen varmuuskopiointi tietokoneella

1. Varmista, että Xperia™ Companionin Windows- tai Mac OS -versio on asennettu PC- tai Mac®-koneeseesi.
      2. Liitä laite tietokoneeseen USB-kaapelilla.
      3. Tietokone: Avaa Xperia™ Companion -ohjelmisto tietokoneella. Tietokone tunnistaa laitteen hetken kuluttua.
      4. Valitse päänäytöstä varmuuskopiotoiminto.
      5. Varmuuskopioi laitteen tiedot näytön ohjeiden mukaisesti.

Tehdasasetusten palautus

NoteEnnen kuin aloitat, muista varmuuskopioida laitteesi sisäiseen muistiin tallennetut tärkeät tiedot muistikortille tai muulle ei-sisäiselle muistille. Tehdasasetusten palautus poistaa kaikki tiedot laitteesi sisäisestä muistista, etkä enää voi käyttää salatuilla SD-korteilla olevia tietoja.
      NoteKun laitteen asetuksia palautetaan, laitetta ei pidä käynnistää uudelleen, sillä se saattaa vioittua pysyvästi.
      1. Napauta Aloitusnäyttö-näytöstä  sovellusnäyttökuvaketta Sony-älypuhelimessa.
      2. Paikanna ja napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta > Tehdastietojen palautus.
      3. Napauta Palauta tablet-laitteen asetukset.
      4. Piirrä tarvittaessa näytön lukituksen avauskuvio tai näppäile näytön lukituksen avaussalasana tai -PIN jatkaaksesi.
      5. Vahvista napauttamalla Tyhjennä kaikki.
      NoteLaitteesi ei palaudu aikaisempaan Android™-ohjelmistoversioon, kun suoritat tehdasasetusten palautuksen.
      NoteJos unohdat näytön lukituksen avaussalasanan, PIN-koodin tai avauskuvion, voit käyttää laitteen korjaustoimintoa Xperia™ Companionissa ja poistaa tämän suojauskerroksen. Tämä edellyttää, että annat Google-tilisi kirjautumistiedot. Suorittamalla korjausominaisuuden asennat ohjelmiston laitteeseen uudelleen ja voit menettää henkilökohtaisia tietoja.

• Sovellukset, joita et ole ladannut Google Play™ -sovelluskaupasta, eivät ehkä ole täysin yhteensopivia Xperia™-laitteesi kanssa. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä sovelluksen kehittäjään. Kehittäjälle voit myös ilmoittaa mahdollisista ongelmista.