Musiikki-valikko

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Musiikki-tarjoaa yleiskatsauksen kaikista laitteen kappaleista. Siellä voit hallita albumeita ja soittolistoja.

Musiikkiportaali Sony-älypuhelimissa

1 Palaa Musiikki-sovelluksen aloitusnäyttöön
    2 Näytä tämänhetkinen toistojono
    3 Selaa kaikkia soittolistoja
    4 Selaa kaikkia artisteja
    5 Selaa kaikkia albumeita
    6 Selaa kaikkia kappaleita
    7 Selaa kaikkia tyylilajeja
    8 Selaa kaikkia kansioita
    9 Soita jaettu musiikkitiedosto toisessa laitteessa
    10 Näytä kaikki tilatut tai ladatut tiedostot Podcast-sovelluksessa
    11 Avaa Musiikki-sovelluksen asetusvalikko
    12 Avaa Musiikki-sovelluksen tukivalikko

Musiikki-valikon avaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app music player.
    2. Napauta Icn sony app calendar l.

Musiikki-sovelluksen aloitusnäyttöön palaaminen

• Kun Musiikki-valikko on auki, napauta Aloitus tai napauta näyttöä valikon oikealla puolella.

Kappaleen poistaminen

1. Etsi Musiikki-valikosta kappale, jonka haluat poistaa.
    2. Napauta kappaleen nimeä pitkään ja napauta sitten näkyviin tulevasta luettelosta Poista tallennustilasta.
    3. Vahvista napauttamalla POISTA.

Note

Parhaillaan toistettavaa kappaletta ei voi poistaa.