Miksi Google™-tili tarvitaan?

Sonyn Xperia™-laite toimii Google™-yhtiön kehittämässä Android™-ympäristössä. Laitteessasi on sen ostaessasi valmiiksi useita Google™-sovelluksia ja -palveluita, kuten Gmail™, Google Maps™, YouTube™ ja Play Store™, joilla voit siirtyä Google Play™ -verkkokauppaan ladataksesi Android™-sovelluksia. Näiden palveluiden täysimääräiseen hyödyntämiseen tarvitaan Google™-tili. Google™-tilillä voit esimerkiksi
    • ladata ja asentaa sovelluksia Google Play™ -kaupasta
    • Synkronoida sähköpostin, yhteystiedot ja kalenterin Gmail™-sovelluksella
    • keskustella ystävien kanssa Hangouts™-sovelluksella
    • synkronoida selaushistoriasi ja kirjanmerkkisi Google Chrome™ -selaimella
    • tunnistaa itsesi valtuutetuksi käyttäjäksi korjattuasi ohjelmiston Xperia™ Companionilla
    • löytää, lukita tai tyhjentää etäyhteydellä kadonneen tai varastetun laitteen my Xperia™ tai Android™ Device Manager -palvelulla.

Lisätietoja Android™-ympäristöstä ja Google™-yhtiöstä on osoitteessa http://support.google.com.

Note

On tärkeää, että muistat Google™-tilisi käyttäjänimen ja salasanan. Joissain tilanteissa sinun on tunnistauduttava suojaussyistä Google™-tilisi avulla. Jos et tällaisessa tilanteessa anna Google™-käyttäjänimeä ja -salasanaa, laitteesi lukitaan. Jos sinulla on useampi kuin yksi Google™-tili, sinun täytyy muista antaa oikean tilin tiedot.

Google™-tilin määrittäminen laitteeseen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Tilin synkronointi > Lisää tili > Google.
    3. Luo Google™-tili ohjatun rekisteröintitoiminnon avulla. Jos sinulla on jo tili, kirjaudu sisään.

Tip

Voit luoda Google-tilin myös laitteen ensimmäisen käynnistyksen yhteydessä ohjatusti. Voit luoda tilin myös myöhemmin verkossa osoitteessa www.google.com/accounts.

Google™-tilin poistaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Napauta Asetukset > Tilit ja synkronointi > Google.
    3. Valitse Google™-tili, jonka haluat poistaa.
    4. Napauta Icn sony key menu > Poista tili.
    5. Vahvista poistaminen napauttamalla Poista tili uudelleen.

Note

Jos poistat Google™-tilisi, kaikki Google™-tiliisi yhdistetyt suojaustoiminnot poistuvat käytöstä.