Valokuvien ja videoiden katselu

Albumisovelluksessa voit näyttää kameralla otettuja valokuvia ja videoita ja vastaavaa laitteeseen tallennettua sisältöä. Kaikki valokuvat ja videot näytetään aikajärjestyksessä ruudukkona.

Albumi ruudukkonäkymässä Sony-älypuhelimissa
    1 Avaa Albumi-aloitusnäytön valikko napauttamalla Icn sony app calendar l
    2 Näytä valikkovaihtoehdot
    3 Kuvistasi ja videoistasi tai suosikkeihin lisäämistäsi kuvista ja videoista koostuva diaesitys
    4 Avaa albumin aloitusnäytön valikko vetämällä näytön vasenta reunaa oikealle
    5 Ryhmän kohteiden päiväys
    6 Näytä valokuva tai video napauttamalla sitä
    7 Näytön vierittäminen ylös- tai alaspäin

Kuvien ja videoiden katsominen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Albumi ja napauta sitä.
    3. Napauta kuvaa tai videota, jonka haluat katsoa. Napauta tarvittaessa Icn sony semc music play normal.
    4. Kun haluat nähdä seuraavan kuvan tai videon, sipaise vasemmalle. Kun haluat nähdä edellisen kuvan tai videon, sipaise oikealle.

Tip

Jos haluat määrittää näytön kääntymään automaattisesti laitteen mukana, valitse Asetukset > Näyttö > Kun laite käännetään > Kierrä näytön sisältö.

Note

Albumi-sovellus ei ehkä tue kaikkia tiedostomuotoja. Jos haluat lisätietoja tuetuista tiedostomuodoista ja multimediatiedostojen (ääni, kuva ja video) käytöstä, lataa laitettasi käsittelevä White Paper -artikkeli tukiasiakirjoista.

Pikkukuvien koon muuttaminen

• Kun katselet valokuvien ja videoiden pikkukuvia albumissa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvan zoomaaminen

• Kun katselet valokuvaa, lähennä levittämällä kahta sormea tai loitonna viemällä kahta sormea yhteen.

Valokuvista koostuvan diaesityksen katseleminen

1. Kun katselet valokuvaa, avaa työkalurivit napauttamalla näyttöä ja napauta sitten Icn sony key menu > Diaesitys aloittaaksesi albumin kaikkien valokuvien esityksen.
    2. Voit lopettaa diaesityksen napauttamalla valokuvaa.

Videon katsominen

1. Etsi Albumi-sovelluksessa video, jonka haluat katso, ja napauta sitä.
    2. Napauta Icn sony semc music play normal.
    3. Jos näytössä ei ole toiston hallintakuvakkeita, voit tuoda ne esiin napauttamalla näyttöä. Voit piilottaa hallintakuvakkeet napauttamalla näyttöä uudelleen.

Videon keskeyttäminen

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Napauta Icn sony semc music pause normal.

Eteen- ja taaksepäin siirtyminen videossa

1. Tuo ohjauspainikkeet näkyviin napauttamalla näyttöä videota toistaessasi.
    2. Voit siirtyä videossa taaksepäin vetämällä edistymispalkin osoitinta vasemmalle ja eteenpäin vetämällä sitä oikealle.

Videon äänenvoimakkuuden säätäminen

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas.