Videokameran asetukset

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Videokameran asetusten säätäminen

1. Avaa kamera.
    2. Valitse Icn sony camera switch video sipaisemalla näyttöä.
    3. Voit näyttää asetukset napauttamalla Icn sony menu settings l.
    4. Valitse muokattava asetus ja tee haluamasi muutokset.

Videokameran asetusten yleiskuvaus

Kuvausohjelman valitseminen

Kuvausohjelman valinnalla voit määrittää kameran asetukset nopeasti yleisiä kuvaustilanteita varten. Jokainen kuvausohjelma-asetus on suunniteltu tuottamaan parasta videolaatua tietyssä kuvausympäristössä.

Icn sony cam scene auto Auto
    Kuvausohjelma valitaan automaattisesti.
    Icn sony cam cap mode scene selection Pois päältä
    Kuvausohjelman valinta ei ole käytössä. Voit kuvata videoita manuaalisesti.
    Icn sony camera scene softsnap Pehmeä kuva
    Käytä tätä videoiden kuvaamiseen pehmeillä taustoilla.
    Icn sony camera scene landscape Maisema
    Käytä tätä vaakasuuntaisten videoiden kuvaamiseen. Kamera tarkentaa kaukana oleviin kohteisiin.
    Icn sony camera scene night scene Yövalotus
    Kun tämä asetus on käytössä, valoherkkyyttä lisätään. Käytä tätä tiloissa, joissa on hämärää. Nopeasti liikkuvista kohteista kuvatut videot saattavat sumentua. Pidä käsi vakaana tai käytä tukea. Poista hämärätila käytöstä valoisassa tilassa, jotta videon laatu paranee.
    Icn sony camera scene beach snow Hiekkaranta
    Käytä tätä meri- tai järvimaisemavideoiden kuvaamiseen.
    Icn sony cam scene snow Lumi
    Käytä tätä kirkkaissa ympäristöissä välttääksesi ylivalottuneet videot.
    Icn sony camera scene sport Urheilu
    Käytä tätä nopeasti liikkuvien kohteiden videokuvaamiseen. Lyhyt valotusaika pienentää liikkeestä aiheutuvaa epätarkkuutta.
    Icn sony camera scene party Juhlat
    Käytä tätä sisällä kuvattaviin videoihin tiloissa, joissa on hämärää. Tämä kuvausohjelma käyttää taustavaloa tai kynttilänvaloa. Nopeasti liikkuvista kohteista kuvatut videot saattavat sumentua. Pidä käsi vakaana tai käytä tukea.

Videokuvan tarkkuus

Videon tarkkuuden säätäminen eri tiedostomuodoille.

Full HD (30 fps)
    1920×1080(16:9)
    Full HD (Full High Definition) -muoto 30 fps:llä ja kuvasuhteella 16:9.
    Full HD (60 fps)
    1920×1080(16:9)
    Full HD (Full High Definition) -muoto 60 fps:llä ja kuvasuhteella 16:9.
    HD
    1280×720(16:9)
    HD (High Definition) -muoto kuvasuhteella 16:9.
    VGA
    640×480(4:3)
    VGA-muoto, jonka kuvasuhde on 4:3.
    Multimediaviesti
    Voit tallentaa videoita, jotka voidaan lähettää multimediaviesteinä. Tämän videomuodon tallennusaikaa on rajoitettu siten, että videotiedostot mahtuvat multimediaviestiin.

Automaattikuvaus (video)

Jos haluat ottaa kuvia automaattisesti kuvatessasi videota, ota automaattikuvaus käyttöön. Hymysuljin™-toiminnon avulla kamera ottaa automaattisesti kuvan hymyilevistä kasvoista, kun kuvaat videotasi.

Hymysuljin™-toiminnon ottaminen käyttöön (video)

1. Avaa kamera.
    2. Napauta Icn sony menu settings l.
    3. Etsi ja napauta Automaattikuvaus (video) > Hymysuljin.

SteadyShot™

Videota kuvattaessa voi olla vaikeaa pitää laitetta vakaasti paikallaan. Vakain auttaa sinua kompensoimalla käden pieniä liikkeitä.

Älykäs aktiivinen
    Ota toiminto käyttöön kompensoidaksesi kameran pientä ja suurta heilumista.
    Normaali
    Aktivoi se poistaaksesi kameran usein toistuvan tärinän.
    Pois päältä
    Vakain ei ole käytössä.

Taskulamppu

Taskulampun avulla voit valaista kuvaamiasi videoita, kun valaistusolosuhteet ovat heikot tai kun kuvassa on taustavalo. Videon salamakuvake Icn sony camera photo light on käytettävissä videokameran näytössä. Ota huomioon, että videokuvan laatu voi toisinaan olla parempi ilman valoa, vaikka valaistusolosuhteet ovat huonot.

Icn sony camera photo light Päällä
    Icn sony camera quick settings photo light off Pois päältä