Puhelulokin käyttäminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Puhelulokista näet vastaamattomat puhelut Icn sony call log header missed call 2 (joko Icn sony stat sys sim1 indicator- tai Icn sony stat sys sim2 indicator-merkinnällä käytetyn SIM-kortin mukaan), vastatut puhelut Icn sony call log header incoming call ja soitetut puhelut Icn sony call log header outgoing call.

Puhelulokin avaaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä.

Vastaamatta jääneiden puheluiden näyttäminen

1. Jos et ole vastannut puheluun, Icn sony stat notify missed call tulee näkyviin tilariville. Vedä tilariviä alaspäin.
    2. Napauta Vastaamaton puhelu.

Puhelulokissa olevaan numeroon soittaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä. Puheluloki tulee näkyviin.
    3. Voit soittaa numeroon suoraan puhelulokista napauttamalla numeron vierestä Icn sony btn detail call message ja valitsemalla SIM-kortin. Voit muokata numeroa ennen soittamista napauttamalla numeroa pitkään ja napauttamalla sitten Muokkaa numeroa ennen soittoa.

Puhelulokissa olevan numeron lisääminen yhteystietoihin

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app dialer ja napauta sitä.
    3. Napauta puhelulokissa näkyvää numeroa ja napauta sitten Luo uusi yhteystieto tai Lisää yhteystietoihin.
    4. Muokkaa yhteystiedon tietoja ja napauta sitten TALLENNA.

Puhelulokiasetusten tarkasteleminen

• Kun puheluloki on auki, napauta Icn sony key menu.

Tip

Voit käyttää myös yleisiä puheluasetuksia yllä olevien ohjeiden mukaan.