Usean SIM-kortin käyttäminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Puhelin toimii joko yhdellä tai kahdella SIM-kortilla. Saapuva tietoliikenne tulee molempiin SIM-kortteihin, ja voit valita, mistä numerosta haluat lähettää tiedot. Molempien SIM-korttien käyttäminen edellyttää niiden käyttöönottoa ja dataliikenteen käsittelevän SIM-kortin valitsemista.

Voit siirtää SIM-kortille 1 saapuvan puhelun SIM-kortille 2, kun SIM-kortti 1 ei ole tavoitettavissa, ja päinvastoin. Tätä toimintoa kutsutaan kahden SIM-kortin tavoitettavuudeksi. Se on otettava käyttöön manuaalisesti. Lisätietoja on kohdassa Puheluiden siirtäminen toiseen numeroon.

Kahden SIM-kortin käyttöönotto ja poistaminen käytöstä

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Kaksois-SIM.
    3. Ota SIM-kortit käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla kohdan SIM1- tai SIM2 liukusäädintä.

SIM-kortin nimeäminen uudelleen

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal .
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Kaksois-SIM.
    3. Valitse SIM-kortti ja anna sen uusi nimi.
    4. Napauta OK.

Datayhteyksiin käytettävän SIM-kortin valitseminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Kaksois-SIM > Mobiilitietoliikenne.
    3. Valitse SIM-kortti, jota haluat käyttää datayhteydessä.

Tip

Valitse nopeaan tiedonsiirtoon SIM-kortti, joka tukee nopeinta mobiiliverkkoa, kuten 3G- tai LTE-verkkoa.