Yhteystietojen siirtäminen

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Yhteystiedot voidaan siirtää uuteen laitteeseen usealla tavalla. Voit synkronoida online-tilillä olevat yhteystiedot tai tuoda ne suoraan toisesta laitteesta.

Yhteystietojen siirtäminen verkkotilin avulla

Jos synkronoit vanhan laitteen tai tietokoneen yhteystiedot verkkotilin kanssa, esimerkiksi Google Sync™- tai Microsoft® Exchange ActiveSync® -tilin kanssa, voit siirtää yhteystiedot uuteen laitteeseen kyseisen tilin avulla.

Uuden laitteen yhteystietojen synkronointi synkronointitilin kanssa

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Hallinnoi tilejä.
    3. Napauta tiliä, jonka kanssa haluat synkronoida yhteystiedot, ja napauta sitten Icn sony key menu > Synkronoi nyt.

Note

Yhteystietojen synkronointi synkronointitilin kanssa edellyttää, että kirjaudut kyseiseen tiliin.

Muita tapoja yhteystietojen siirtämiseen

Yhteystiedot voidaan siirtää vanhasta laitteesta uuteen usealla tavalla. Voit esimerkiksi kopioida yhteystiedot muistikortille, käyttää Bluetooth®-tekniikkaa tai tallentaa yhteystiedot SIM-kortille. Lisätietoja yhteystietojen siirtämisestä vanhasta laitteesta on asiaankuuluvassa käyttöoppaassa.

Yhteystietojen tuominen muistikortilta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta sitten Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Paina Icn sony key menu ja napauta sitten Tuo/vie > Tuo SD-kortilta tai sisäiseen muistista (.vcf-tiedosto).
    3. Valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.
    4. Napauta SD-kortti.
    5. Valitse tuotavat tiedostot napauttamalla.

Yhteystietojen tuominen Bluetooth®-tekniikalla

1. Varmista, että Bluetooth®-toiminto on päällä ja laite on näkyvissä.
    2. Kun saat ilmoituksen laitteeseen saapuvasta tiedostosta, vedä tilariviä alaspäin ja hyväksy tiedostonsiirto napauttamalla ilmoitusta.
    3. Aloita tiedostonsiirto napauttamalla Hyväksy.
    4. Vedä tilariviä alaspäin. Kun siirto on valmis, napauta ilmoitusta.
    5. Napauta vastaanotettua tiedostoa ja valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.

Yhteystietojen tuominen SIM-kortilta

Note

Kun siirrät yhteystietoja SIM-kortille tai SIM-kortilta, jotkin yhteystiedot saattavat näkyä kohteessa kahdesti tai useammin. Saat ohjeet tämän välttämiseen kohdasta Kaksinkertaisten merkintöjen välttäminen yhteystietosovelluksessa

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Icn sony app phonebook.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Tuo/vie.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Valitse, mihin yhteystiedot tallennetaan.
    5. Valitse tuotavat yhteystiedot. Voit tuoda yksittäiset yhteystiedot etsimällä ne ja napauttamalla niitä. Voit tuoda kaikki yhteystiedot napauttamalla Icn sony key menu > Tuo kaikki.