Päivämäärä ja aika

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Voit muuttaa laitteen päivämäärää ja kellonaikaa.

Päivämäärän määrittäminen manuaalisesti

1. Kun Aloitusnäyttö on auki, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista toiminto käytöstä napauttamalla Automaattinen päivä ja aika -liukusäädintä.
    4. Napauta Aseta päivämäärä.
    5. Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle. Voit määrittää haluamasi päivämäärän myös nuolilla.
    6. Napauta OK.

Kellonajan asettaminen manuaalisesti

1. Kun näkyvissä on Aloitusnäyttö, napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista Automaattinen päivä ja aika-valintaruudun valinta, jos se on merkitty.
    4. Napauta Aseta aika.
    5. Valitse asianmukaiset tunti- ja minuuttiarvot.
    6. Napauta OK.

Aikavyöhykkeen asettaminen

1. Kohdasta Aloitusnäyttö napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Päivämäärä ja aika.
    3. Poista Automaattinen aikavyöhyke-valintaruudun valinta, jos se on valittu.
    4. Napauta Valitse aikavyöhyke.
    5. Valitse vaihtoehto.