Tukisovellus

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus

Laitteen tukisovelluksessa voit selata käyttöoppaita ja vianmääritysoppaita sekä etsiä tietoja ohjelmistopäivityksistä sekä hakea muita laitteeseesi liittyviä tietoja.

Tukisovelluksen käyttö

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi Icn sony app support, napauta sitä ja valitse sitten tarvittava tukivaihtoehto.

Tip

Saat parasta mahdollista tukea, kun muodostat Internet-yhteyden käyttäessäsi tukisovellusta.