Laitteen ensimmäinen käynnistyskerta

Kun käynnistät laitteen ensimmäisen kerran, näkyviin tuleva asennusopas auttaa määrittämään perusasetukset, kirjautumaan sisään joillekin tileille ja mukauttamaan laitetta. Jos käytössäsi on esimerkiksi Sony Entertainment Network- tai Google™-tili, voit kirjautua sinne täällä ja aloittaa käyttämisen saman tien.

Tip

Voit käyttää asennusopasta myös myöhemmin asetusvalikosta. Jos haluat käyttää asennusopasta laitteessa, jolla on useita käyttäjiä, kirjaudu sisään omistajana eli ensisijaisena käyttäjänä.

Laitteen kytkeminen päälle

Virran kytkeminen Sony-älypuhelimeen

1. Paina virtapainiketta Icn sony key and power k90 jonkin aikaa, kunnes laite värisee.
    2. Anna SIM-kortin PIN-koodi pyydettäessä ja napauta Icn sony text input light enter.
    3. Odota hetki, kun laite käynnistyy.

Laitteen sammuttaminen

1. Paina virtapainiketta Icn sony key and power k90 jonkin aikaa, kunnes asetusvalikko tulee näkyviin.
    2. Napauta asetusvalikossa Virrankatkaisu.

Note

Laitteen sammuminen saattaa kestää jonkin aikaa.