Äänenvoimakkuusasetukset

Voit säätää saapuvien puheluiden ja ilmoitusten soittoäänen voimakkuutta sekä musiikki- ja videotiedostojen toiston äänenvoimakkuutta.

Soittoäänen äänenvoimakkuuden säätäminen äänenvoimakkuusnäppäimellä

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas.

Mediatoiston äänenvoimakkuuden säätäminen äänenvoimakkuusnäppäimellä

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä ylös tai alas musiikkia toistaessasi tai videota katsoessasi. Voit tehdä näin myös näytön ollessa lukittuna.

Värinätilan käyttöönotto

• Paina äänenvoimakkuusnäppäintä alas- tai ylöspäin, kunnes Icn sony stat sys ringer vibrate tulee näkyviin.

Äänenvoimakkuuden säätäminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni.
    3. Vedä äänenvoimakkuuden liukusäätimet haluamaasi kohtaan.

Note

Voit säätää soittoäänen, mediasisällön äänien ja hälytysäänen voimakkuutta myös painamalla äänenvoimakkuusnäppäintä ylös- tai alaspäin ja napauttamalla tämän jälkeen Icn sony music equalizer select.

Saapuvien puheluiden värinähälytyksen käyttöön ottaminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni.
    3. Ota toiminto käyttöön napauttamalla Värinä myös puheluille -liukusäädintä.

Soittoäänen valitseminen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Puhelimen soittoääni.
    3. Valitse asetus luettelosta tai napauta Icn sony menu add ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista asetus napauttamalla Valmis.

Ilmoituksen merkkiäänen valinta

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Ilmoitusääni.
    3. Valitse asetus luettelosta tai napauta Icn sony menu add ja valitse laitteeseen tallennettu musiikkitiedosto.
    4. Vahvista asetus napauttamalla Valmis.

Tip

Joillain sovelluksilla on oma ilmoitusäänensä, joka voidaan valita sovelluksen asetuksista.

Kosketusäänten ottaminen käyttöön

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Ääni > Muut äänet.
    3. Ota eri kosketusäänet käyttöön tai poista ne käytöstä napauttamalla haluamiasi liukusäätimiä.