Smart Connect -yleiskatsaus

Arrow left Xperia Z3+ Dual – tuen yleiskatsaus
    Sony Xperia™ -puhelimen Smart Connect -yleiskatsaus
    1 Näytä käytettävissä olevat lisälaitteet napauttamalla tätä
    2 Näytä käytettävissä olevat tapahtumat napauttamalla tätä
    3 Lisää tapahtuma
    4 Näytä valikkovaihtoehdot
    5 Aktivoi tapahtuma napauttamalla tätä
    6 Näytä tapahtuman tiedot napauttamalla tätä

Smart Connect™ -tapahtuman luominen

1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal > Other > Icn sony app smart connect.
    2. Jos avaat Smart Connect™ -sovellusta ensimmäistä kertaa, sulje esittelynäyttö napauttamalla OK.
    3. Napauta Tapahtumat-välilehdellä Icn sonynew window holo dark.
    4. Jos luot tapahtuman ensimmäistä kertaa, sulje esittelynäyttö napauttamalla OK.
    5. Lisää ehdot, jotka käynnistävät tapahtuman. Ehto voi olla lisävarusteliitäntä tai tietty aikaväli tai molemmat.
    6. Jatka napauttamalla Icn sony create event next.
    7. Lisää toiminto, joka suoritetaan, kun lisävaruste liitetään, ja määritä muut asetukset haluamallasi tavalla.
    8. Jatka napauttamalla Icn sony create event next.
    9. Määritä tapahtuman nimi ja napauta sitten LOPETA.

Note

Jotta voit lisätä Bluetooth®-lisälaitteen, sinun on ensin muodostettava laitepari siitä ja laitteestasi.

Smart Connect™ -tapahtuman muokkaaminen

1. Käynnistä Smart Connect™ -sovellus.
    2. Napauta tapahtumaa Tapahtumat-välilehdessä.
    3. Jos tapahtuma on poistettu käytöstä, ota se käyttöön napauttamalla liukusäädintä.
    4. Napauta MUOKKAA TAPAHTUMAA ja säädä sitten asetuksia haluamallasi tavalla.

Tapahtuman poistaminen

1. Käynnistä Smart Connect™ -sovellus.
    2. Napauta poistettavaa tapahtumaa pitkään Tapahtumat-välilehdellä ja napauta sitten Poista tapahtuma.
    3. Vahvista napauttamalla POISTA.

Tip

Voit myös napauttaa poistettavaa tapahtumaa ja valitse sitten Icn sony key menu > Poista tapahtuma > POISTA.

Smart Connect™ -sovelluksen määrittäminen lukemaan saapuvat tekstiviestit

1. Käynnistä Smart Connect™ -sovellus.
    2. Napauta Icn sony key menu ja napauta sitten Asetukset.
    3. Valitse Teksti puheeksi > OTA KÄYTTÖÖN -valintaruutu.

Note

Jos tämä ominaisuus on käytössä, kaikki saapuvat viestit luetaan ääneen. Poista tämä ominaisuus tarvittaessa käytöstä yksityisyytesi suojaamiseksi, kun käytät laitetta julkisella paikalla tai esimerkiksi töissä.