account arrowhead-down arrowhead-up mobile-menu search sm-bold-x x-skinny-rounded x-skinny arrowhead-right social-facebook social-googleplus social-instagram social-linkedin social-pinterest social-qzone social-renren social-tencent social-twitter social-vkontakt social-weibo social-youku social-youtube
    Auta meitä parantamaan sivustoamme
    Arvioi käyntisi vastaamalla muutamaan lyhyeen kysymykseen.

    Älykäs puhelujen hallinta

    Voit käsitellä saapuvat puhelut koskettamatta näyttöä ottamalla älykkään puhelujen hallinnan käyttöön. Kun toiminto on aktivoitu, voit käsitellä puheluja seuraavasti:

    • Vastaaminen: siirrä laite korvasi lähelle.
    • Hylkääminen: heilauta laitetta.
    • Soittoäänen mykistys: aseta laite alustalle näyttöpuoli alaspäin.

    Älykkään puheluiden hallinnan ottaminen käyttöön

    1. Avaa Aloitusnäyttö ja napauta Icn sony home apptray normal.
    2. Etsi ja napauta Asetukset > Puhelu.
    3. Valitse SIM-kortti.
    4. Napauta Älykäs puhelujen käsittely.
    5. Napauta kohdan Älykäs puhelujen käsittely liukusäädintä.
    Oliko tästä tiedosta mielestäsi apua?
    Kyllä Ei
    Palautteesi on arvokasta!
    Miksi tästä tiedosta mielestäsi ei ollut apua?
    Lähetä
    Kitios, arvostamme palautettasi!
    Close Sulje
    Etsi tuotteesi
    FindCreated with Sketch.
    Valitse Xperia™-laitteessasi Asetukset > Tietoja puhelimesta tai Tietoja tablet-laitteesta > Mallinumero